Početnik
badboy je napisao(la):ehhh jesi se ti davore nasao da mu kazes ...
ti si covjeku prije neki dan odmah zapeo za mater samo sto se prestavio ...
cccc
:icon_mad::icon_mad:
kakve to junache ima veze sa ovom temom?
cccc
HerrNuki je napisao(la):lako je srat po drugima prvo sebe valja pogledat kome ne pase sta covjek prica neka ne cita vise teme u kojima se on javlja i cao
mirna bosna a i sire :lol:
Default je napisao(la):HerrNuki je napisao(la):lako je srat po drugima prvo sebe valja pogledat kome ne pase sta covjek prica neka ne cita vise teme u kojima se on javlja i cao
mirna bosna a i sire :lol:
sta ti bidonu ba pricas? nisam momku nista ruzno rekao, nasuprot sa najboljom namjerom mu kazem... a ljepotane daj nam postavi sliku da vidimo koliko se ti ogledash majke ti tvoje. sigurno neki poluretard sa razmisljanjem djeteta od 6 godina.
HONEY je napisao(la):otpusite lagano, posljednji ste kojima cu se pravdati
Default je napisao(la):HONEY je napisao(la):otpusite lagano, posljednji ste kojima cu se pravdati
opravdaj se ti sam sebi napokon...
a ti hernuki bujrum PM ako imas sta pametno da kazes, a na te sablonske seljakluke nepadam.
Default je napisao(la):HONEY je napisao(la):otpusite lagano, posljednji ste kojima cu se pravdati
opravdaj se ti sam sebi napokon...
a ti hernuki bujrum PM ako imas sta pametno da kazes, a na te sablonske seljakluke nepadam.
cccc
HerrNuki je napisao(la):zasto zbog poedinaca (ne mislim na tebe default ni bilo koga drugog znaju se oni dobro) da raja koju stvarno interesuje kako je taj golf sklapan bude uskracena za to.
:icon_exclaim: