Tacno zavrsit cemo sa ovim i to je to sve prije treba dobro razradit jer da nebude neki race na koji nece htjet niko doci pozdrav i vidimo se za par dana na pisti da zatvorimo ne bas pretjerano uspjesnu sezonu street race u BIHsandy_mo je napisao(la):Sad bi ja na ovo imao napisat jedan povelik post koji bi potekao mnoge svadje i td. suzdrzat cu se, kad organizirate zovnite rado cu doc
sandy_mo je napisao(la):Sad bi ja na ovo imao napisat jedan povelik post koji bi potekao mnoge svadje i td. suzdrzat cu se, kad organizirate zovnite rado cu doc
CoL3-99 je napisao(la):sve to znam,al mogla se rečenica i drugcije izgovorit
antrax je napisao(la):Goca nije mislio na smeće i td... barem koliko sam ja skontao... jer to ne interesuje organe vlasti, policiju, ambulante i sve ostale koji imaju veze... problem je nedaj Bože da se kakav udes ne desi dole jer takva situacija daje mnogo mnogo razloga vlastima da zabrane išta organizovati na pisti... jer svako veće okupljanje treba biti prijavljeno kao javno okupljanje koje policija treba nadgledat zbog broja učesnika i nedaj Bože nekih zezancija, svađa, tuča i sl...
Za sve one koji su neupućeni ili su slabo skontali... ne namjeravamo praviti street race na pisti zadnju nedjelju u ovoj godini... pravimo OKUPLJANJE zbog druženja, roštilja, piva i slično... a usput da bude malo zabavnije i interesantnije izmjerit će mo 400 metara da se raja reda radi malo potegne i sl... netrebaju nam vremena auta i td... jednostavno ko prije pređe 400 metara je pobjedio i to je to... ne kao prošli put, neki se potezali duž cijele staze... i stalno moraš gledat i pazit gdje ko stoji, ko će stat na vrijeme, ko će produžit još 200 metara pod punim gasom pa tek se onda zaustavljat i sl...
Kad test dan bude, onda idemo se potezat na semaforu, ovako samo okvirno da se zna odakle dokle... skroz je jednostavno i jasno k'o dan
pozdrav.
CoL3-99 je napisao(la):nitko ti nista nije rekao,samo govorim da je to izgledalo bahato,upucen sam u ostalo,al ne zelim da se mijesam,a razumio sam i to za nerede i gluposti kao sto rekoh "sto se tice pravljenja gluposti,takvih nema sa nama"
GocaS6 je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):nitko ti nista nije rekao,samo govorim da je to izgledalo bahato,upucen sam u ostalo,al ne zelim da se mijesam,a razumio sam i to za nerede i gluposti kao sto rekoh "sto se tice pravljenja gluposti,takvih nema sa nama"
Nitko ni tebi ništa nije rekao ali sam vidio klip gdje određene osobe na vašem skupu idu 200 kmh sa nekim BMW-om a ususret im idu 2 auta sredinom piste? To ne smatraš glupošću :icon_rolleyes:?
Pravite vi što god hoćete nema frke samo pripazite na sigurnost ako netko ne daj bože nastrada nahebali smo i mi i vi. :icon_rolleyes:
Da sa mnom je bio i momak je dosao jer nije znao da ce druzenje biti onih razmjera da ce se roštiljat jer nije na forumu registrovanCoL3-99 je napisao(la):to nisam vidio,a mi se jesmo skupljali,a to sto je bilo drugih pilota nemora zancit da su bili sa nama,svake nedjelje kad bih dosao na pistu uvijek zateknem neke sa bimerima sto piju,znam da je s adom bio neki bimer,al nije stajao sa nama,i mi pazimo da se nekome sta ne dogodi:icon_smile:
wade je napisao(la):e da mi je sta skontat za prijevoz pa da dodjem...
antrax je napisao(la):wade je napisao(la):e da mi je sta skontat za prijevoz pa da dodjem...
Ako se šta dogovore i ja budem išao, samo me dan-dva prije napomeni pa će mo nešto skontat, ne sekiraj se