sandy_mo je napisao(la):Ma nista semafor, po meni je bolje da idemo po starom sistemu mahni rukom i to je to dole na kraju uvijek moze bit neko da vidi ko je prvi i da trkaci vide gdje zavrsava 402 m i to je to
ADO MOSTAR je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Ma nista semafor, po meni je bolje da idemo po starom sistemu mahni rukom i to je to dole na kraju uvijek moze bit neko da vidi ko je prvi i da trkaci vide gdje zavrsava 402 m i to je to
onda nema nista od takvog street race jer neznas ni vrijeme auta ni nista i kako klasirat auta ili da idete po onoj staroj teoriji klasiranja auta
PA naravno da cemo gledat u Santa Podu street race ako se bude radilo kako neko hoce zato lijepo sazovete jedan Meet i dogovorite se sa ekipom iz Hercegovine ili Nitra da radite raceGocaS6 je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Ma nista semafor, po meni je bolje da idemo po starom sistemu mahni rukom i to je to dole na kraju uvijek moze bit neko da vidi ko je prvi i da trkaci vide gdje zavrsava 402 m i to je to
onda nema nista od takvog street race jer neznas ni vrijeme auta ni nista i kako klasirat auta ili da idete po onoj staroj teoriji klasiranja auta
Da, Ado je u pravu. I još nešto, nemojte mi samo napravit neki nered dole slučajno, napravite li neko sranje jedini race koji ćemo moći gledati jeste onaj u Santa Podu! I mi i vi. :icon_rolleyes:
GocaS6 je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Ma nista semafor, po meni je bolje da idemo po starom sistemu mahni rukom i to je to dole na kraju uvijek moze bit neko da vidi ko je prvi i da trkaci vide gdje zavrsava 402 m i to je to
Da, Ado je u pravu. I još nešto, nemojte mi samo napravit neki nered dole slučajno, napravite li neko sranje jedini race koji ćemo moći gledati jeste onaj u Santa Podu! I mi i vi. :icon_rolleyes:
CoL3-99 je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Ma nista semafor, po meni je bolje da idemo po starom sistemu mahni rukom i to je to dole na kraju uvijek moze bit neko da vidi ko je prvi i da trkaci vide gdje zavrsava 402 m i to je to
nije da se uplecem,al kako tebi,mislio sam da je drzavno vlasnistvo..
nema u nas belaja,prosli put kad smo bili sve smo pokupili,ja,sandy i clan hodbina smo zadnji ostali pokupili smece,i smece sam istovario kasnije u kontenjer,a sto se tice pravljenja gluposti,takvih nema sa nama:icon_smile:
Hodbina je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Ma nista semafor, po meni je bolje da idemo po starom sistemu mahni rukom i to je to dole na kraju uvijek moze bit neko da vidi ko je prvi i da trkaci vide gdje zavrsava 402 m i to je to
nije da se uplecem,al kako tebi,mislio sam da je drzavno vlasnistvo..
nema u nas belaja,prosli put kad smo bili sve smo pokupili,ja,sandy i clan hodbina smo zadnji ostali pokupili smece,i smece sam istovario kasnije u kontenjer,a sto se tice pravljenja gluposti,takvih nema sa nama:icon_smile:
potpis