pa i slajdra u drugoj, tj pali se onaj ASR ako ne grijesim...
Beograd-Brcko, dva puta i gradska beogradska voznja i po brckom, 55 litara pun rezervoar, prosjecna potrosnja oko 5.3 sa klimom... sve zavisi opet od puta, ja sam sisao sa Jahorine u Sarajevo, potrosnja 1.3 oca mi :lol:
Auto-put 120 km/h potrosnja 4.2 to je rekord... a ima prostora za petero i gepek ogroman, a i nije to skoda sto je nekad bila, kod mene na motoru ispod, kad se skinu one plastike zastitne odozdo, ima VW znak ugraviran, tako da ko kaze da VW bolje i kvalitetnije auto od skode, (po meni) grijesi, jer je to jedno te isto :icon_biggrin:
Moj stari uzme par tih stvati od dodatne opreme, mada ja bih drugacije, jer se bez ovog bord kompjutera moze sve znati, mala je razlika sa i bez njega, a kosta cini mi se oko 3800KM...onda senzori za parkiranje 1200KM naprijed i nazad, a ja postavio samo nazad za 120KM, dosta se toga moze uraditi pored fabrike za dosta manje pare...
Ja bih jos na njega postavio 18'' neke fine fele, obrve na farove, zatamnio i prednju sajbu ( ovo je 30% zatamljenje - svijetla folija, i bas mu stoji :icon_biggrin:
, xenone, dvd player, poskidao nazad one oznake: octavia, tdi, skoda...sta ima vec..., naprijed stavio onu malu tablicu umjesto ove glomazne (tipa swica tablice), chip naravno sto kolega kaze oko 25-30%, blow-off ventil i ne znam ni ja sta jos...sta padne na pamet...
Poz svima