OBD chip tuning PROBLEM

OBD chip tuning PROBLEM

Član
Pozdrav. Sad sam ubacio u astru g onaj obd chip za navodno povecanje snage i smanjenje potrosnje goriva, on se aktivira tako sto se ukljuci i stisnes onu rupicu drzis 4-5 sekundi dok je kontakt upaljen i onda cekas oko 60 sekundi pa upalis auto te taj chip nakon 200 predjenih kilometara usklađuje nesto itd.
Eh sad ja sam ubacio i cekao 4 5 sekundi i nakon minutu krenuo upalit auto pa me zeznuo akumulator i morao sam ponovo ugasit pa upalit kontakt, i upalim auto i radilo tako te se upali lampica akumulatora. Jos malo ostane upaljeno auto i ugasim ga, nece upalit kao prazan akumulator. I onda izvadim chip i upalim auto na guranje, struja totalno slaba, ne radi servo, ne radi desni xenon, obrtaji padaju do nule pa skacu, i tako malo provozam i ugasim, kad sam ugasio auto nece ni zaverglat, izvadim kljuc i nisam nista dalje dirao. Ima li neko neki savjet ili nesto slicno.
 
Član
Trebao si se raspitat malo prije nego taj "chip" stavis, makni to prije nego ti zapali kompjuter, proguglaj malo, postoji mogucnost da vise neces moci spojiti dijagnostiku. Taj chip da ista valja nebi kosta 3$
 
Član
Ma jaran mi ga danas dao, on ga je koristio na 3 auta i ima poboljsanja, sad kupio benzinca pa meni dao taj chip od dizela. Zna li neko kako da rijesim trenutni problem, nije bitno ili da ostane chip ili da ga maknem
 
Član
Jarane pola godine mi star akumulator jos je pod garancijom, 55 ampera ja mislim pa nekad mi slabo zavergla
 
Član
Pa, jarane, reklamiraj. Kako nov akumulator neće da vergla?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
 
Spomenuo si negdje lampicu,aku je ok samo si ga jebeno ispraznio verglajuci.Tvoj problem je filanje,otisao ti regler,spao remen,vuce negdje struju,ebo te cip maloumni od 3 km,pa ne mogu da vjerujem da ljudi hladno zakace to sranje za svoje auto_Odslepaj auto kod elektricara.

Sent from my E2303 using Tapatalk
 
Član
Astra G ima elektro servo i ako stane alternator par okreta volanom lijevo-desno i akumulator je prazan
Ako nije sta sprzilo to kino od uređaja, alternator je problem
 
Član
Problem rijesen, da sam ranije usao na forum vi bi mi pomogli :) potrefilo se da mi je puko remen na alternatoru kad sam bas chip ubacio. Hvala u svakom slucaju, a sto se tiče chipa ima vec razlike u voznji a tek se pravo treba uskladit sa voznjom nakon pređenih 200km.
 
Član
Druze, bolje da si dopuhao malo gume nego to sto si stavio. Problem vas je sto ne razumijete kako stvar u startu rade, jer se ne informisete pa stavljate te gluposti koje mogu samo vise stetiti radu motora.
 
Član
Jarane ovaj sto mi je dao chip voza auta koja nisu ispod 150ks i nije dzaba stavljao u 3 auta, i evo ponovo je narucio za benzinca ovakav chip a mondeo mu 2.5 benzin v6 170ks.
A naravno da nije ni blizu kao pravi chip ali ima i ovaj učinka, audija je imao i nije ga mogao zakucat bez ovog
 
Top