Član
Aj' šta ti znaš, vidiš da čovjek već osjeća razliku, ovo je prava stvar.Postoje boxovi koji automatski odrade upload i update odrade na software automobila al taj box nije 3$ i taj box se radi po narudžbi za svako auto posebno jer se proizvodjacu šalju svi podatci od automobila a ne samo jel dizel il benzin ako mislis da izmisljam evo klip pa pogledaj
Kad je gledas iz pravog ugla vidi se munara hahahaOvo me podsjeca na Mekkija Torabija i njegovu Vodu
Send via Gameboy Color
Placebo efekatZnas sta ti je to isto kao sto su onim slovencima dali na partiju bezalkoholna piva i oni su kontali da je pravo pivo i svi se "ponapijali", tako ti za ovaj cip istoo ide i sve, ali ti to imas u sebi da ide brze jer si to stavio
De uzmi rasklopi taj cip pa nam slikaj plocu da vidimo sta to ima u njemu sto uskladjuje nakon 200 KM. Prijateljski savjet skini ta govna dok ti jos motor nije otisao, nista na svijetu nije guzovaca za sve treba muda oznojit tako i oko masine, ne mozes ti sa jednom stamapnom plocom i par cipova povecat snagu. Da ti sad skinem cip i da ne znas da ga nema jebo me sav svijet ako bi primjetio razliku na autu, placebo efekat jarane moj cudo.