Član
RCat je napisao(la):zapinjem stalno za mazdu osmicu, jer eto stim sam imala iskustva auto izaslo 2003, ja bila kod vas 2008 da prvi put vidite to auto do u detalj, tad ste stajali svi okolo i niste mi mogli reci koje xenone su koristene tj. htjela sam duga svijetla bijela ili dual xenon itd. bilo to podavno. da nema po bosni osmica, pa hajd..
ali meni licno je na pameti jedan red mailova vezan za alfu, ako se sjecas. gdje si se smijao jer sam dobila ponudu od ZOVKE (i dalje jedinog ovlastenog alfa uvoznika) da cete vi od januara biti jedini za alfu itd. negdje sredinom januara nidje veze.. na moje pitanje samo odgovor da to ti ne radis nego neko drugi i da od tog izgleda nema nista. a mjesec prije toliko velik glas oko tog i omalovazavanje drugog.
da bi bio bolji, treba jednostavno djela na vidjelo. plazme.. mene kao musteriju sad ne interesuju toliko kao sve ostali radovi da uredno budu uradjeni. ako kupim auto u vasem salonu HOCU da ga tu i servisiram sa odgovarajuceom dokumentacijom u knjigi ili digitalno kao u novije doba, da ne gubim garanciju itd. itd. itd..
i naravno malo usluge oko musterije nije na odmet ne u vidu sofera. u proslosti foruma se pisalo iz vase kuce (huka, ti) da nije bas potrebno novo auto "prilagoditi voznji", onih poznatih prvi par 1000 km. kako da nije.. haja.. neke se stvari pamte pa kod ovolike reklame normalno da se zapita, dali su naucili. Onda sam te pitala za servis mazde mislim da je bilo 20 000 ili 40 000 km. sam si rekao da niste u stanju.
sad nemam mazdu, ali tko zna sta meni sutra duvne u glavu i eto mene :lol:
pa normalno da bi radije onda ovdje dolazila nego vozila u HR..
i naravno malo usluge oko musterije nije na odmet ne u vidu sofera. u proslosti foruma se pisalo iz vase kuce (huka, ti) da nije bas potrebno novo auto "prilagoditi voznji", onih poznatih prvi par 1000 km. kako da nije.. haja.. neke se stvari pamte pa kod ovolike reklame normalno da se zapita, dali su naucili. Onda sam te pitala za servis mazde mislim da je bilo 20 000 ili 40 000 km. sam si rekao da niste u stanju.
RCat je napisao(la):ma daki, bilo pa proslo! na kraju znam sa kim sam pricala sve i o cemu.
vama sretno i to je to
bulex je napisao(la):k'o fenix se dize.... steta sam sto ce krsh prodavati tu
bulex je napisao(la):k'o fenix se dize.... steta sam sto ce krsh prodavati tu