Član
RE: Novi auto...
Da,znam da je to candy red..ne mora biti bas ta .. Ima npr kawasaki 201 boja koja je jako slicna ovoj a inace je predobra..Nesto uglavnom na ovaj fazon
Hvala ti na savjetu u svakom slucaju:icon_smile:
djavolica je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):U planu mi je ova nijansa crvene boje sa puno krupnih kristala
Ova boja na Supri na slici ti je candy red...teško da ti to ovdje neko može uraditi zato što je to nešto sasvim drugo od ostalih boja...za ovo treba da se skine komplet boja sa auta, znači sam lim da ostane, pa ide farbanje nešto kao zlatna boja i onda se nanosi ovaj lak koji je više kao roze nego crven, da bi se na kraju dobio ovaj efekat...uglavnom, ovo bosanski stručnjaci sigurno ne znaju uradit al ima dosta finih crvenih boja da se može ofarbati auto, pa ne sumnjam da ćeš naći nešto fino :icon_smile: inače, fin je autić, sviđa mi se unutra takođe, ne diraj unutrašnjost ništa, lijepa je stvarno
Da,znam da je to candy red..ne mora biti bas ta .. Ima npr kawasaki 201 boja koja je jako slicna ovoj a inace je predobra..Nesto uglavnom na ovaj fazon
Hvala ti na savjetu u svakom slucaju:icon_smile: