tablica mora biti na najisturenijem dijelu na vozilu mene zezali za to kad sam je drzao na sajbi prednjoj i morao je namontirat....i dobio sam jednu kaznu za to...adi187 je napisao(la):A sto se tice smjestaja na intrument tablu smijes i to u zakonu pise da mora biti naprijed na vidljivom mjestu a nije precizirano gdje tako da mozes jestavit i na krov na galeriju kao sto taxi ima onu reklamu
vlado_jaje80 je napisao(la):tablica mora biti na najisturenijem dijelu na vozilu mene zezali za to kad sam je drzao na sajbi prednjoj i morao je namontirat....i dobio sam jednu kaznu za to...adi187 je napisao(la):A sto se tice smjestaja na intrument tablu smijes i to u zakonu pise da mora biti naprijed na vidljivom mjestu a nije precizirano gdje tako da mozes jestavit i na krov na galeriju kao sto taxi ima onu reklamu
respo je napisao(la):vlado_jaje80 je napisao(la):tablica mora biti na najisturenijem dijelu na vozilu mene zezali za to kad sam je drzao na sajbi prednjoj i morao je namontirat....i dobio sam jednu kaznu za to...adi187 je napisao(la):A sto se tice smjestaja na intrument tablu smijes i to u zakonu pise da mora biti naprijed na vidljivom mjestu a nije precizirano gdje tako da mozes jestavit i na krov na galeriju kao sto taxi ima onu reklamu
clan 210 stavka 2
(bar je tako bilo u starom zakonu)
zeznuli su te pravo
ja sam npr stavljao one fore nemam curu i tako to na regularno mjesto gdje su table (obe) a ispod sajbi drzao ove od auta
zaustavili me peglali dok nisam spomenuo ovaj gore clan
onda mi trazili dlaku u jajetu al nisu je nasli jer je sve ama bas sve bilo po ps-u
tako da ako hoces to da uradis imaj svu opremu sijalice i to sve sto ide i ti si cist