menso je napisao(la):ja da te mogu banovat odma bi sebi priustio to zadovoljstvo, sta imas tu stavljat hiljadu tema jos u garazi stavi neku jednu i kad je vec tako nek bude aktuelna a ovako pretrpavat bespotrebnim autima garazu nema smisla...msm nemam ja apsolutno nista protiv tebe samo mi ide na zivce svaki dan tvoja nova tema....
ArminM je napisao(la):eto od sad nemoj vise otvarati novu temu,kad prodas passata napisi da je prodan,i onda kad dodje novo auto samo ga predstavi u istoj temi. Promijeni naslov,napisi koje je auto doslo i na kojoj se strani nalazi. Valjda ce onda biti ok
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):ArminM je napisao(la):eto od sad nemoj vise otvarati novu temu,kad prodas passata napisi da je prodan,i onda kad dodje novo auto samo ga predstavi u istoj temi. Promijeni naslov,napisi koje je auto doslo i na kojoj se strani nalazi. Valjda ce onda biti ok
e da mi je rekao kako treba mozda i bi uradio tako = sad sam skonto heheheh dobro dogovoreno :=) lakse i meni onda ha ja =)
Amel SF2 je napisao(la):Lijep Passat sretno sa njim i lijepu zaradu ti zelim
hahaa znas da nemam niss protiv tebe al me iritira pomalo napises sad ovu temu Zeko Na Baterije i tu sve svoje vozilice stavljaj....ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):IGY ne znam ti ja to uradit mrsko mi cackat oko toga
Sahman passat je iz Sarajeva'
akka Hvala prijatelju )
Armine brani Me hehehehehhe
MENSO pa vala ko god ima zelju da me banuje nek banuje' il bila jedna moja tema il hiljadu koja ti korist' ako ti se ne gleda u MOJU TEMU NE ZAVIRUJ TISHU MISHU i UZIVAJ ha ja
jeste cudni bogati' sta te briga kolko tema imam' ne budi ljubomoran bespotrebno kad si dobar covjek hehehe