Član
RE: GOLF IV 1.9 TDI Nove slike update 16 strana by ZEKO_na_BaterijE
kakav golf sila je
steke bas dobro pristaju zbog felgi i bocnih zmigava
kakav golf sila je
steke bas dobro pristaju zbog felgi i bocnih zmigava
Limpi je napisao(la):jesil ikad parkirao i ugasio pozicije, kad kod vidim ispred kafane, stalno svijetli :lol: :lol:
a ovo kod brkica se natankalo pa gratis pranje
Limpi je napisao(la):to, gdje ces kod brkica nasut, odmah ti ni I nije crveno :lol:
a golf je odlican, meni jedino ova tdi nalja upada u oci, kad god te vidim, isto one sa buvljaka :icon_rolleyes:
ArminM je napisao(la):mozda i imam care, trebam pitat rodjaka jel skupio sve pare:icon_biggrin:
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):ArminM je napisao(la):mozda i imam care, trebam pitat rodjaka jel skupio sve pare:icon_biggrin:
jos nije na prodaji al mogao bi uskoro biti' znam da si me ti pitao pa da te obavjestim jer sam vrlo obziran prema tebi :d heheheh et tako da znas
ArminM je napisao(la):ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):ArminM je napisao(la):mozda i imam care, trebam pitat rodjaka jel skupio sve pare:icon_biggrin:
jos nije na prodaji al mogao bi uskoro biti' znam da si me ti pitao pa da te obavjestim jer sam vrlo obziran prema tebi :d heheheh et tako da znas
nisam ja ni sumnjao u tebe,ti si car,eto javi kad bude na prodaju,pa cu ja vidjet sa ovim rodjakom, on zeli golfa II,a nije ga jos kupio