Nestasica plina

Nestasica plina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ev raja ja se smrzoh, u deci umotan:lol:... crkla mi grijalica danas:icon_biggrin:, a ev´ i starci na donjem spratu jedva griju:lol::lol::lol:

Član
kod mene danas vec +10.... :D kazu statisticki... Europljani slabo navijaju za Chelsea... pa da bi Abramovich popravio statistiku... malo sad ucijenjuje ljude.... ccc.. eh taj Chelsea...

bulex je napisao(la):
kod mene danas vec +10.... :D kazu statisticki... Europljani slabo navijaju za Chelsea... pa da bi Abramovich popravio statistiku... malo sad ucijenjuje ljude.... ccc.. eh taj Chelsea...

to je nas tim jarane

N

nenad

Kod mene 20 i kusur stepeni u sobi, lijepa nasa TE :)

PS: prodajem povoljno elektricnu grijalicu :D

kod mene radijatori vreli, toplana na alternativno gorivo, kazu ljudi ima dosta zaliha za ovu sezonu, ja na dobrinji 3, i to kako sam cuo samo dobrinja 3 ima grijanje od ostalih dobrinja, neka me neko ispravi ako grijesim, znam da mi jarani na dob. 2 nemaju grijanje, hehe.....

kod mene je bujrum kome je zima, hehehe....

Član
Haj sto nema jebenog plina, nego sto nema ni struje! Od 19-22:30 nisam imo struje!! ***** ti drzavu.

Član
***** ti staljina, putina, ljenina, ukrajjnu, rusiju, "klickove", sharapovu, kuznjecovu i ostale. ***** im svima mater i njihov plin, pa sjebashe nas do jaja:icon_biggrin:

Član
admir jahic je napisao(la):
Jedite pasulj jer, Federacija BIH treba plin.:icon_sad::icon_sad:

ma treba ovoj citavoj federaciji i drzavi kitu jednu veliku uvalit a i nama samim sto smo ovolike ovce i glup narod.

andre306 je napisao(la):
kod mene radijatori vreli, toplana na alternativno gorivo, kazu ljudi ima dosta zaliha za ovu sezonu, ja na dobrinji 3, i to kako sam cuo samo dobrinja 3 ima grijanje od ostalih dobrinja, neka me neko ispravi ako grijesim, znam da mi jarani na dob. 2 nemaju grijanje, hehe.....

kod mene je bujrum kome je zima, hehehe....

Evo ja ispravljam :lol: imamo i mi na 4 :icon_biggrin: izgleda nama i vama dolazi sa iste toplane pa jedino mi imamo grijanje, znam da jedinica takodje nema, kao ni petica

Član
vw_damir je napisao(la):
***** ti staljina, putina, ljenina, ukrajjnu, rusiju, "klickove", sharapovu, kuznjecovu i ostale. ***** im svima mater i njihov plin, pa sjebashe nas do jaja:icon_biggrin:

Ukraina je nama zapipila plin :icon_sad:

Znaci Shevchenko & Co. :lol:

Član
grijesis dino grijesis :icon_biggrin: cika putin zavrno ventil, jer mu lafo shevcenko & co kradu plinjaru :D
i zbog njihovih zajebancija, evropa se mrzne. sreca pa mi jos nismo u evropi, tako da je meni radijator jos vruc hehehehe :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.