fidel je napisao(la):emir_89 je napisao(la):u robotu juce prodato preko 3000 grijalica :icon_biggrin:
ljetos kad sam ja ubacivo 7-8t uglja, drugi su uzivali. e eto vam ga sad :lol:
moji radijatorcici vruci, sto je lijepoooooooo :icon_smile:
nije to nista,ja za sezonu ubacim i po 20t uglja
bmwscaner je napisao(la):ja taman kraj vatrice sjedim i cacknem ponekad drvo nekad komad uglja i meni xtra vruce nemogu zivit
Schumi je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):ja taman kraj vatrice sjedim i cacknem ponekad drvo nekad komad uglja i meni xtra vruce nemogu zivit
Jesi gad hahaha i ja cacknem ponekad..elektricnu grijalicu :lol:
Schumi je napisao(la):Hrvati imaju plina za 2 mjeseca,a mi imamo mazuta za 5 dana..I gledam kod njih rasprave bile na tv-u a ne znam da je kod nas iko rekao ijednu pametnu..Nego suti i cekaj da puste plin,boli te briga..Platu u dzep,nizasta......
emirEX_sa je napisao(la):Schumi je napisao(la):Hrvati imaju plina za 2 mjeseca,a mi imamo mazuta za 5 dana..I gledam kod njih rasprave bile na tv-u a ne znam da je kod nas iko rekao ijednu pametnu..Nego suti i cekaj da puste plin,boli te briga..Platu u dzep,nizasta......
sta nase politicare briga. imaju zita da mogu hajcat i da ne osjete na dzepu koliko hajcaju. sve to treba protjerat. gamad
sorry na OT
Faya_M5 je napisao(la):sace sarajlije trazit da se prikace na nasu TE...hahahahah...onda ce im TK puknut dobar porez i cijenu, i eto...heheh, dosta su oni nas klepali...