Zna se sta i kako kome funkcionise, sto na entitetskom, sto na kantonalnom ili opstinskom nivou..Znas kako neko vece na televiziji kazu nasi politicari, znaci live emisija i razglabaju da li ima sistema u BiH ili nema, jedni kazu da ne valja i da ne funkcionise, a drugi kazu da sistem ne valja ali funkcionise,hahhaa
Sta vise da pricamo, jedna drzava, tri ili vise naroda a milion razlicitih zakona. Nemojte da vas ista cudi, kad zafali para ide kamata i meni i svima,potpisali ili ne
A kako ide s ovim ličnim dokumentima i kaznama, da li ti mogu obustaviti npr. pasoš ili ličnu kartu ? Ja trenutno imam oko 400 KM kazne i ne namjeravam je platiti, i tačno je ovo pomenuto gore da ako potpišeš da prihvataš odgovornost nema tih 20 KM. I da li sad postoje neke povoljnije okolnosti kada su u pitanju kazne kao da zastari ili da se uloži žalba, kažu da se prije moglo tako ??
Nema roka, ložio te drot!@_vwfan_ ajd ti meni reci cemu meni rok od 3mj kad vec nema kamate, znam da sam malo naporan al zadnjih dana nemam vremena da uganjam nekog strucnog da mi objasni