Neko iz Cazina??? sada potreban provjeren majstor

Neko iz Cazina??? sada potreban provjeren majstor

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
RE: Neko iz Cazina???

Lijep auto ali ga još nisam primjetio, baš ovu boju, jer ja ih već duže vrijeme pratim i meni se sviđaju, ali ova boja je nemoguća a da se ne primjeti. nazoveš pa vidi gdje bude nije problem ima nas odavde pa da odemo to vidjeti.

Član

boja je predobra, perla narocito dodje do izrazaja kada je auto cist. dovoljan je jedan pogleda na oprano auto i da zaboravis onih sat vremena sto si proveo peruci, ili 10 km datih momcima u praonici :icon_smile:
imam negdje na racunaru sliku tek opranog Stila, pa ako nadjem upload-ovat cu.

Član

Harli_team je napisao(la):
Lijep auto ali ga još nisam primjetio, baš ovu boju, jer ja ih već duže vrijeme pratim i meni se sviđaju, ali ova boja je nemoguća a da se ne primjeti. nazoveš pa vidi gdje bude nije problem ima nas odavde pa da odemo to vidjeti.

ok druze, hvala puno, jos cemo da se cujemo s vlasnikom, pa da vidimo sta i kako, puno hvala:cool:
daleko je cazin, da bi klapali bezveze

-adnan- je napisao(la):
boja je predobra, perla narocito dodje do izrazaja kada je auto cist. dovoljan je jedan pogleda na oprano auto i da zaboravis onih sat vremena sto si proveo peruci, ili 10 km datih momcima u praonici :icon_smile:
imam negdje na racunaru sliku tek opranog Stila, pa ako nadjem upload-ovat cu.

hvala brate velika;)

Zvao sam ovog prije nekoliko trenutaka, kad dodje s posla idem pogledati auto, bude nekih 12 km od mene, poslao sam ti Broj ArminM pa me nazovi kasnije i javim ti sve informacije.

Član

Zvao sam ovog prije nekoliko trenutaka, kad dodje s posla idem pogledati auto, bude nekih 12 km od mene, poslao sam ti Broj ArminM pa me nazovi kasnije i javim ti sve informacije.

ok buraz, cujemo se onda kasnije:cool::cool:

Član

evo ti oglas koji sam ja za druga postavio na bhtuning
http://www.bhtuning.com/p-fiat-stilo-t-34134.html
tu imas dvije slike koje sam ti obecao.

Član

hvala druze puno, evo danas je elvis tj harli_team isao da gleda auto,hvala mu VELIKA, proslijedio mi je neke od slika koje je napravio dok je gledao auto.opcenito auto se nalazi u stanju u kojem smo i mislili da se nalazi, mislim da definitivno vrijedi tih para, evo danas mu je kilometraza 145k km, sto i nije puno, i vjerujem da je to ta kilometraza. Ima nekih sitnih packica po auto ali svakako je polovan auto, sumnjivo bi bilo da je sve cakum pakum. Ja se iskreno nadam i vjerujem da ce ovaj stilo stici u moj grad do kraja sedmice:cool::cool::cool:

jos jednom velika hvala clanu harli_team sto je odvojio vrijeme i otisao da pogleda auto. Svaka cast care, puno si nam pomogao;)

evo raja posto mi je harli_team dao informacije koje sam cekao sada mogu slobodno da pitam da li imate nekog majstora u cazinu, neki provjeren majstor koji moze pregledati auto, da ga spoji na dijagnostiku da sve to fino pregleda
ovaj drug ce u srijedu ici po auto, pa bi volio jos da i majstor malo zrakne na auto
svaki prijedlog je dobro dosao:cool::cool::cool:

Član
Armine i to ćemo riješiti, kad dodješ pozovi me.

drugar moj ja necu dolazit, doci ce ovaj drug sutra 90%, on i kupuje auto, dat cu ja njemu tvoj broj telefona pa nek te zovne. Ili ako nemas vremena a znas neki servis samo napisi, pa nek on ode:cool:

Član
svidio mi se taj stilo... al sam ga cesto gledao po piku da se svako malo prodaje... sad zasto?:icon_confused:

Član
panajotis je napisao(la):
svidio mi se taj stilo... al sam ga cesto gledao po piku da se svako malo prodaje... sad zasto?:icon_confused:

ne znam ni sam, evo elvis je juce isao da gleda auto, kaze da je sasvim ok
ovaj moj drug sutra pici pravac cazina da pravi posao
otkako je otisao iz sarajeva nije mijenjao vlasnika koliko smo upoznati, sve je bio kod ovog covjeka, po kilometrazi koju je napravio cini mi se da se nije auto puno ni vozao
svejedno ce ici sutra majstoru prije nego se na sklopi posao

neka se javi nije problem, ovdje je inače problem općenito što se malo auta proda kešom sve su neke trampe, ljudi bi dali mater samo da ne daju keš, ima primjera gdje stvarno sve 5 bude, keš transakcije ali ostatak ovih nisko
budžetnih auta, eh...da možete samo vidjeti.

Član
;)druze dao sam ja ovom momku tvoj broj telefona,kada bude u cazinu zvat ce te,pa da mu preporucis majstora.nadam se da ce se sutra i to rijesit.i on je nestrpljiv poprilicno,heh.a i ne bio

Član
evo samo da javim da auto vise nije u cazinu:cool::cool::cool:
hvala svima koji su pomogli u rjesavanju ove situacije, posebno hvala clanu harli_team,,, drugar duznik sam ti;)

sto se mene tice tema moze na LOCK:icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.