RE: Neko iz Cazina???
e ovako. Stila je ovaj momak iz cazina kupio od mog prijatelja, prije nesto vise od godine. prijatelj je bio prvi vlasnik u BiH, auto kupljeno u auto kuci hoby car u januaru 2009.prije kupovine porijeklo provjereno u agenciji koja se tim bavi. inace,ovo pod detaljno sam ja pisao, a ovaj cazinjanin samo iskopirao:lol: placen preko 14000 km, sa nekih 120000km na satu. opremu vidis i sam. tad su (koliko ja znam) u Sarajevu bila 2 stila sa ovom opremom. Auto je doslo sa servisnom knjizicom. odmah je uradjen veliki servis, zamjenjeni zadnji seleni u fiatovom servsu. auto sam ceto vozio i fakat je preverzija. nista nije kuckalo,skripalo itd, a islo je nenormalno, s tim sto je vlasnik porodican covjek, pa nikad nije divljao. svaki servis je radjen u ACF Sarajevo, i ti racuni su predati ovom momku, pa se vjerovano mogu provjeriti. Kupljeno je pa parnicom na jednom retrovizoru i donjem dijelu prednjeg branika, i takvo j i prodato. Prodato je za 11500 km, odnosno 11200 jer je trebalo mjenjati neke stanglice na prednjem ovjesu. e sad vidim da je ovaj dodao ferari naljepnice, crvene prostirke i jos nekog seljakluka. u kakvom je stanju auto sad, to ti ne bih znao reci. znam da je iz Sarajeva otislo u perfektnom, i nikad necu prezaliti sto sam pare morao ulagati u druge stvari, tako da ovo nisam kupio. ubrzo se poceo ponovo prodavati za skoro 13000km, a sad evo za 9400.
eto toliko od mene, ako vas jos nesto interesuje, pitajte.