ArminM je napisao(la):
covjek je imao nekih problema, pa i taj udes vjerujem da ga je unazadio dobro. Mnogi ce reci neka je, sam je kriv, ili kurcio se pa neka je. Mislim da to nije ispravno razmisljanje, ja sam licno tariku mnogo puta ukazivao na neke stvari, nismo se slagali ni oko nekih stvari vezanih za klubove i slicno. Ne poznajem ga toliko dobro, ali sam siguran da ce donijeti pare. Mnogi clanovi foruma su gubili obraz i za manje para od tih 100km, samo vjerujem nisu trenutno na forumu, a prvi bi se javili da popljuju druge
zato sam i napisao u provm komentaru razni izgovori armine, a znao sam da ces se ti javiti sa slicnim komentarom vezano za Tarika,,,,,
isit taj kada je prvi put slupao fabijanu, bio je duzan kintu, u medjuvremenu, fabijana je ofarbana, sredjena, te je na istu nabacen nov brembo set kocnica, nove gumice pirelli snow control, te razne ostale djijde, tako da prica da mu ne ide i mozda nije imao ne ide u prilog, imao je i mogao je donijeti, ali frajer hoce da izigrava mangu a svi i znamo radi cega, a nekada je bio fino dijete,,,,
ja za 100KM necu propasti, jednom sam ih zaradio sa svojih 10 prstiju i opet cu akobogda, niko mi ih nije davao ni poklanjao, vec znojem zaradjeno