Član
Za huawei-a su govorili da je smece tesko da ne valja da gorem mobitela od njega nema... U mene u familiji imaju 3 razlicita huawei-a, jedan je 2 godine star, 8 mjesec drugi i 10 mjeseci treci huawei. Ja licno uzeo ga sebi 1.3 quad core processor, 1GB rama, mobitel radi savrseno i nikad nije zamrzao, zastekao, zafalilo rama i slicno. Kamera jako jako dobra, prednja i nije nesto ali i ne treba biti jer je samo koristim za pozive. Baterija jako dobra i drzi 1 dan ako se bas koristi, a normalno bude oko dan i po do dva max ( jer je dual sim i imam mobilni internet na njemu koji radi non stop). Mobitel radi dobro, cijena smijesna. Jako fin dizajn i lezanje u ruci. Zaboravih dodati da je kvalitet izrade materijala na huawei-u jako dobra, ne skipi plastika ne zvace, sjedne fino, jako jako je savitljiva i nije ona skripava. za mene ima jako dobar kvalitet izrade dok pojedini skuplji dosta miboteli od njega koje sam prije imao, imaju dosta losije oklope i kvaliteti rade plastike...Vi znaci imate Kineze? Da mi je vidjeti neki Telefon da nije iz Kine
5 incha display koji je jaaaako dobar itd da ne nabrajam, uglavnom za 240km nov sa godinom dana garancije ja mislim da ne mozes naci bolji... kinez ovaj onaj...
Imam i kineza iPhone koji evo ga za cudo 3 godine i dan danas radi bez problema ikakvih, koristim ga sada samo za muziku. Ja sam se iznenadio koliko je dobar jer znam kako su napricane da su kineske kopije lose. ova ima kapacitivni touch koji je jako precizan rezoluciju koja je dobra 960x480 na samo 4 incha display. Takodje na njemu su igrane jako zahtjevne igrice i isao je bez problema i ikakvih kocenja.
Ja kazem da cu uvijek prije uzeti recimo huawei Honor 7i koji kosta negodje oko 550km nov nego samsung isti performansi koji kosta 3x vise...
Jer ja gledam jos jednu stvar. STA AKO TI ISPADNE MOBITEL I PUKNE DISPLAY, TOUCH, OKLOP???? Za huawei-a ja recimo display platim 30 dolara, tocuh 22 dolara i slicno dok za samsung recimo galaxy s4 ili s5 ces da platis samo display i touch koliko ja recimo mobitel... za oklop i ostalo da ne pricamo...
Marketing prodaje proizvod a ne sam proizvod
Uzmi mlijeko u prahu loseg kvaliteta i mlijeko pravno i zapakuj u tetarpak oboje, cijena u prahu mlijeka koje je losije nek je 20% veca, u prahu mlijeko nek ima marketing samo takav i pohvale i nek se reklamise na svakom cosku, tv-u, supermarketu i slicno, a pravo prirodno mlijeko nek ima po koju reklamu... Sad mi reci koje ce se vise hvaliti i govoriti da je kvalitetnije, bolje i zdravije? ovo u prahu ili pravo prirodno mlijeko? marketing prodaje... Dobro je onaj na videu i rekao...
Usput ja imam black horse akumulator u autu od 2005-e godine jos nije stao i jos uvijek pali auto tako da black horse je jako dobar akumulator, dok varta koja je toliko nahvaljena je na burazovom autu crkla nakon 2 godine...
Poslednja izmena: