Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pritisni dugme eject i onda drugim cdom pritisni taj koji nece da izadje,naravno u slucaju da samo izviri i zapne,meni se to nekad desavalo sa nekim cdovima,izviri malo i pritisnem ga drugim cdom odozgo i izadje normala
kad skines plocu imas malo dugme koje se jedva vidi pritisni ga iglom ili necim siljastim i kompletan cd ce ti se resetovat ako nebude do toga onda je mehanizam otiso
ma JVC platio ga 180KM nekoliko mi je ljudi govorilo nemoj uzimati smece od JVC-a a meni se svidio reko hocu i bog..pokusat cu svasta..A NEMAM GARANCIJE BACIO JE REKO KOJI CE MI QRAC :icon_cry: hajde jbg valjda cu ga izbaciti pa kako god..:icon_smile:
Kada stisnes Eject, cuje li se kakav zvuk ili je tishina totalna? Ako ispusta cudne zvukove grebanja i slicno onda je mehanicki kvar 99%, moguce da ti je sta upalo unutra pa se zaglavilo ili da je (jeftin) CD puk'o / uvrn'o se od vrucine, najbolje da ga izvadis, rastavis i pogledas.
nemam sad vremena a cim budem imao malo cu ga lupit od volan,ma pokusat cu sve ako nebude islo rastavit cu ga i vidit sta je..a tisina je nista se necuje da grebe il nesht..ma kad sam stavio cd koji qrcu nevelja pokusat cu svasta pa cemo viditi kako sta i dokle :d
ma mogu ba ja slusati muziku odnosno samo taj cd sto je unutra ali nece da izadje zaglavio se xD a normalno slusam muziku kao i prije sam taj cd nemogu drugi ccc