Član
Capofamiglia je napisao(la):Drug, hajde kad strigneš odradi Volvo V40, evo picc, valjda će štimati...
odradicemo.....tvrdoglavi ajde uzmi ti odradi volva ja cu corsu za outragea.....moze???
Capofamiglia je napisao(la):Drug, hajde kad strigneš odradi Volvo V40, evo picc, valjda će štimati...
GOLF TZ je napisao(la):Capofamiglia je napisao(la):Drug, hajde kad strigneš odradi Volvo V40, evo picc, valjda će štimati...
odradicemo.....tvrdoglavi ajde uzmi ti odradi volva ja cu corsu za outragea.....moze???
Lija je napisao(la):sta je to nije valjda da niko nece za CORSU A....:icon_question::icon_question:
adi187 je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):evo je sasa...odradjeno...ako ti se sta ne svidja reci da ispravim....
i evo na brzinu odradjena kocka ako kome treba....
extra tamam i kocka da koki+u napravimo kod njeg su 9 jota felge ici ce mu ova naljepnica uz njih ima i schumi i jos par njih dobro ce im doci:icon_smile:
A sto se tice stampe jel oni ovo samo iskruze na folij il moraju print na foliju radit:icon_question:
Taaky je napisao(la):a ako nekom nebude mrsko da mi napravi za skut..bice furka to...:lol::lol: