Oggy Početnik 23.08.2009 #16 vazeca je samo bijela naljepnica sa crnim slovima, koliko sam ja upoznat...i nikad je ni na jednom autu nisam imao
vazeca je samo bijela naljepnica sa crnim slovima, koliko sam ja upoznat...i nikad je ni na jednom autu nisam imao
Outrage Član 23.08.2009 #17 Mislim da nebi Osiguranja davali ta providna da ne vaze jer sam to dobio od druga iz Euroherca,mozda grijesim !
Mislim da nebi Osiguranja davali ta providna da ne vaze jer sam to dobio od druga iz Euroherca,mozda grijesim !
Oggy Početnik 23.08.2009 #18 Outrage je napisao(la): Mislim da nebi Osiguranja davali ta providna da ne vaze jer sam to dobio od druga iz Euroherca,mozda grijesim ! Kliknite za proširenje... ma i ja nacuo, valjda je to za "ostali svijet", mozda nije kod nas tako
Outrage je napisao(la): Mislim da nebi Osiguranja davali ta providna da ne vaze jer sam to dobio od druga iz Euroherca,mozda grijesim ! Kliknite za proširenje... ma i ja nacuo, valjda je to za "ostali svijet", mozda nije kod nas tako
BEMWE Član 23.08.2009 #19 ...na pamučnu krpu malo benzina i pretrljaš preko nje da vidiš kao se skida
_polo_ Član 24.08.2009 #20 Ma skini ti nju i onako nam nece trebati kad pocnu nove tablice, a to je koliko ja znam od 20. Septembra...:icon_smile:
Ma skini ti nju i onako nam nece trebati kad pocnu nove tablice, a to je koliko ja znam od 20. Septembra...:icon_smile: