_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Gledam,tema je u pdf-u Auto moto sport i ima cak nekoliko odgovora, ma jeli moguce to na ovom forumu :lol: .Jos kruzne utrke poput DTMa,ako se leti i prevrce preko graba i grmova mozda jos da nekog bi i interesovalo ali ovo.Sto je jos zanimljivije opsezni izvjestaj je stavio suki ljubitelj BMWa iz razloga njihove pobjede a ne objektivnog interesa za motosportda je pobjednik Toyota a da BMW ne sudjeluje nevjerujem da bi ga natjecanje uopce zanimalo. :icon_biggrin: .
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Ma slabo ljudi prate DTM(mislim da se uopsteno slabo sta prati), da je neki VW osvojio, bilo bi 10 strana hvaljenja i jos deset strana prepucavanja....
Da ,jer bi odmah uletio neki ljubitelj Mercedesa i tvrdio da je sve namjesteno jer je nemoguce da je neki VW bio brzi od Mecke.
Moze biti bidne, a ne mora da znaci :lol: :lol: :lol: Ma weefau mora da organizuje neko takmicenje samo za Gnjolfa, da GNJOLF bude konkurencija GNJOLFU, jer ostala auta ne mogu da mu pariraju, i nisu GNJOLFU ni do spanera :lol::lol::lol:
Mrva je napisao(la):Kakve veze ima VW sa ovom temom nije mi jasno? _Leta_AvantGarde_ u jednoj recenici napisao VW i prasina se digla.
Nije mi jasno kako ljudi postanu "kreativni" sa salama kad je VW u pitanju
Nije da branim VW, to sto vozim VW ne znaci da je najbolji ali nikako da shvatim kako se digne prasina cim neko kaze VW.
Drago mi je za BMWOvaj DTM slabo pratim samo kad god pogledam Audi u vrhu
Super, konkurencija je cudo-Suki- je napisao(la):and new old boys are in the game nowMrva je napisao(la):Drago mi je za BMWOvaj DTM slabo pratim samo kad god pogledam Audi u vrhu
![]()
WT i jos nekoliko onih cc :icon_biggrin: .Jedno od zanimljivijih prvenstava_vwfan_ je napisao(la):Ne pratim, ponekad ono gdje Leon TDI dere BMW-a, ne znam kako se zove![]()
Porschefan je napisao(la):Obožavam pratit ova prepucavanja. A najjača su mi kad pojedinac ( x clan foruma) koji vozi neku Škodu staru 10-12 godina tvrdi da je DTM AMG Mercedes sranje prema Audiu A 4 DTM. :icon_confused:
Ili vlasnih Fiat Punta kaže da su smeće svi F1 bolidi osim Ferrarija .
Valjda misle tako zbog ljubavi prema pripadajućem koncernu.
Zbog toga što " vozim golf 2 1.6 dizlo" Audi A8 jede S klasu.
Kad će prestat površno poznavanje i previše subjektivno, neopravdano, da ne kažem amatersko komentiranje i raspravljanje o automobilima ?
Po pitanju teme DTM-a ali i ostalih auto sportova ono zanimljivo je završilo negdje 1992.
DTM 80ih, rally Gr. B i F 1 turbo era su stvari koje trebaju postati predmeti u školama.