adi_minimalno Član 06.01.2008 #31 Pozivnica ce biti uskoro, sve detalje cu objavljivati na www.auto.ba i kako doci do njih..
dina Član 06.01.2008 #32 Iceman je napisao(la): Hvala momci, ovim putem pozivam sve ljubitelje automobila da dodju 23.01. u dom mladih, bice poslije proglasenja party da se proslavi titula Kliknite za proširenje... kad to??:icon_eek: cini mi se da je greska u informaciji, provjeri malo bolje :icon_rolleyes:
Iceman je napisao(la): Hvala momci, ovim putem pozivam sve ljubitelje automobila da dodju 23.01. u dom mladih, bice poslije proglasenja party da se proslavi titula Kliknite za proširenje... kad to??:icon_eek: cini mi se da je greska u informaciji, provjeri malo bolje :icon_rolleyes:
Iceman Član 06.01.2008 #33 dina je napisao(la): Iceman je napisao(la): Hvala momci, ovim putem pozivam sve ljubitelje automobila da dodju 23.01. u dom mladih, bice poslije proglasenja party da se proslavi titula Kliknite za proširenje... kad to??:icon_eek: cini mi se da je greska u informaciji, provjeri malo bolje :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Upravo sam provjerio sa TOBOM, nema partija samo zvanice:icon_rolleyes:
dina je napisao(la): Iceman je napisao(la): Hvala momci, ovim putem pozivam sve ljubitelje automobila da dodju 23.01. u dom mladih, bice poslije proglasenja party da se proslavi titula Kliknite za proširenje... kad to??:icon_eek: cini mi se da je greska u informaciji, provjeri malo bolje :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Upravo sam provjerio sa TOBOM, nema partija samo zvanice:icon_rolleyes:
JD. Član 12.01.2008 #35 evo meni dosla pozivnica na mail treba je isprintati pa sa njom doci ? pa se vidimo onda tamo ljudi