tepSIJA je napisao(la):punjenje boce od 8-9 kg plina kosta 70-85 KM zavisi kako kada . toliko sam ja placao..
punjenje ovih orginalnih manjih boca od 3-5 kg kosta oko 40-50 KM zavisi kako se dogovoris s covjekom koji ti to radi...
odgovorni ljudi u messeru tesko da ce pristati puniti nitro orginalne boce radi sigurnosti i prelaznog ventila s njihovog na americki standard.. ima u mostaru znam veza i to se radi jeftino oko 40 KM 5kg dusicnog oxidula..
koliko je kod tebe punjenje . po kili ili posebno racunas kilazu jedne boce .... ja ti mogu prodati odmah 20-30 kg nitra ako sve bude ok... kako punis ?, mozes li nabiti blizu 100 bara u bocu ? ako mozes napuniti one orginalne boce od 8 kg plina sa 10 kg plina imas posao da ne moras raditi
tepSIJA je napisao(la):Znam ja gdje se puni, kome se salje i tko puni u HR bio sam u Messeru Kutini ako tu mislis ?
u bocu od 8 kg moze stati 13 kila provjereno ali pitanje je tko to "smije uraditi" i koristiti... obicn nitro sistemi kada otvore selenoid na 90+ bara nikada vise se ne zatvore :lol:... u BIH imaju samo 2-3 sistema koja to podrzavaju... znam da sam ja jedan prodao i jos se uvijek koristi u autu.
10 km po kilogramu nije skupo ako je stalno dostupno bez da se salje u HR.
OggyBoy je napisao(la):Sory za off. Koliko taj nitro moze da traje, npr., ta boca od 10 kg?
xzone je napisao(la):gdje ima kupiti boca za nitro one od 3-5kg i cijena
xzone je napisao(la):gdje ima kupiti boca za nitro one od 3-5kg i cijena
OggyBoy je napisao(la):Sory za off. Koliko taj nitro moze da traje, npr., ta boca od 10 kg?
silverstar je napisao(la):problemi sa pritiskom su jako izrazeni na 'medicinskim' bocama ...
sa originalnom bocom vozis bez problema do nekih 8-10 % preostalog N2O.
provjereno.
u messeru u SA dodje punjenje boce (male medicinske) i originalne 72 KM (preko HR), ali se ceka 10-20 dana, zavisi kada imaju turu...
ako mozes odmah puniti javi, ima nas 3-4 i u SA koji bi bili stalne musterije
Jassmin je napisao(la):silverstar je napisao(la):problemi sa pritiskom su jako izrazeni na 'medicinskim' bocama ...
provjereno.
u messeru u SA dodje punjenje boce (male medicinske) i originalne 72 KM (preko HR), ali se ceka 10-20 dana, zavisi kada imaju turu...
Pripremam opremu, mislim da će moći bez problema... :icon_smile:
Bertony je napisao(la):Jassmin je napisao(la):silverstar je napisao(la):problemi sa pritiskom su jako izrazeni na 'medicinskim' bocama ...
provjereno.
Pripremam opremu, mislim da će moći bez problema... :icon_smile:
Ajde javljaj ima li sta novo.., da ne saljemo u HR ako moze kod tebe..