Default je napisao(la):joj ovih NOK(K)ETA sto su navalili sa golfovima svidja mi se golf, samo kupi njemacku karambolku
dadao_style je napisao(la):Default je napisao(la):joj ovih NOK(K)ETA sto su navalili sa golfovima svidja mi se golf, samo kupi njemacku karambolku
da tako lako ima nać njemački svi bih ih vozali sve ih je manje i manje oginalni karambolki gdje god ima ja ću kupit koliko god komada uvjek ih mogu prodat za dobre pare
Default je napisao(la):dadao_style je napisao(la):Default je napisao(la):joj ovih NOK(K)ETA sto su navalili sa golfovima svidja mi se golf, samo kupi njemacku karambolku
da tako lako ima nać njemački svi bih ih vozali sve ih je manje i manje oginalni karambolki gdje god ima ja ću kupit koliko god komada uvjek ih mogu prodat za dobre pare
kume nerazumijem se u to zato lupam nemoj ti sta zamjerit sto ja nisam strucan majke ti.
dadao_style je napisao(la):Default je napisao(la):dadao_style je napisao(la):Default je napisao(la):joj ovih NOK(K)ETA sto su navalili sa golfovima svidja mi se golf, samo kupi njemacku karambolku
kume nerazumijem se u to zato lupam nemoj ti sta zamjerit sto ja nisam strucan majke ti.
nemam razloga ništa da zamjeram samo treba uzet u obzir da mi vozimo auta koja su stara oko 17 godina pa dalje i da za nas ima sve manje i manje djelova pogotovo njemačkih zato kad nešo izleti njemačko to je lutrija pozz