nokke je napisao(la):neka sad....moram sta i da pojedem...necu stopke jesti heheh...a uskoro sam i to mislio...a zanima me ima li gdje kakva fina rora....ono solidno...necu nesto napucano...
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):Ma predobar golf, extra farovi izgledaju, gdje si kupio farove?
Moze jedan prijedlog, odnosno par prijedloga da ti golf jos bolje izgleda:
Tablica sprijeda, skini okvir i samu je pricvrsti za branik, manje prostora uzima, vise se vidi auti tj. branik i samim tim je ljepse...
i uzmi kakav vosak ili sredstvo za plastiku, premazi spoiler i branik tj. svu plastiku crne boje, izgledat ce kao novo i vise se isticat, bit ce jos ljepse...
Pozdrav
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):Imas na gotovo svakoj benzinskoj, ja sam kupovao mislim da se zove "PlasticFantastic" il tako nekako, slicno, cijena je bila oko 7-8KM, mala bocica sa spuzvicom na vrhu, samo otvoris i naneses na plastiku i plastika pocrni, izgleda kao novo, a na njoj se ne zadrzava voda.
Extra izgleda...
Ima jos jedno sretstvo, znam da ga wurth proizvodi, al ne znam ime, to je boja i vosak za plastiku, ja dobio od druga iz njemacke, jednom presao plastiku i plastika i danas kao nova, sad samo prelazim sa voskom, al premazes jednom i miran si 5-6 mjeseci...
nokke je napisao(la):juce samkupio bocicu s spuzvicom i odradio posao i nevjerovatno sam zadovoljan...konovo majke mi.,...hvala puno ...ima li jos kakvih preparata da uzmem