xzone je napisao(la):
bogami neizadje jeftinije jer je puno para ulozio na auto, radi ga za style auto vec uradjeno hehe znaci ostaje i motor i sve hoce malo da ga pojaca i to je to..cipovo sam i ja mog haha znaci nece biti ko moj a recu mu za intercooler...i jos nesh jel moze bilo koji intercooler od bilo kojeg auta
moze on uraditi dosta stvari na tom motoru, jer on samim tim sto ima fabricki turbo ima dosta potencijala...
ja bih mu prvo predlozio nek uradi detaljnu generalku motora prije nego sto ga pocne chipovati i hebavati..
moze da stavi intercooler od bilo kog auta, vazno je samo da je na dobroj poziciji sto se tice hladjenja.. (najbolje mu je da ga stavi negdje u prednju karambolku)..
nek pogleda takodje i pritisak turba (izmeri koliko mu puse turbina) i nek pojaca protok goriva na bos pumpu (moze eventualno da stavi i vecu bos pumpu sa LT35 kombija i vece dizne) al onda ce da trosi, cadi i da skrati vijek trajanja tog motora ..
ima raja radi i neke specijale (treca peta deseta) u to se ne razumijem bas.. al et nadam se da sam vam pomogoa u prijedlozima..