-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Moram i ja doci u taj mostar na pistu...do sada me nije skinula ni jedna kocka 2.5...pa da probamo
gle nece biti fora dobiti pijačarski auto ali ako isti dobije tebe to bude fora garantujem
dzinn16v je napisao(la):-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Moram i ja doci u taj mostar na pistu...do sada me nije skinula ni jedna kocka 2.5...pa da probamo
gle nece biti fora dobiti pijačarski auto ali ako isti dobije tebe to bude fora garantujem
Gledaj...ajmo realno 2.5 sestak 170KS po nekom nepisanom pravilu nebi smio biti u konkurenciji sa 2.0 cetvrtakom 136KS...ne razumim se u BMW-e ali do sada me je savaka kocka 2.5 razocarala za svoje konje....
Ali isto tako bih ti dao duboki naklon da me ti ili netko skine s takvom 2.5 kockom karavanom jer predpostavlajam da ima vise Kg od obicne...
Do sada sam ih dosta skinuo...iako uvijek kazem da kocka s pravim vozacem ima najbrutalniji start,ali samo zato jer je RWD i to joj je ogromni plus...da je kojim slucajem FWD garantiram zivotom da nebi mogla stati na kraj niti jednom zdravom golfu 2 16v
-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Moram i ja doci u taj mostar na pistu...do sada me nije skinula ni jedna kocka 2.5...pa da probamo
Gledaj...ajmo realno 2.5 sestak 170KS po nekom nepisanom pravilu nebi smio biti u konkurenciji sa 2.0 cetvrtakom 136KS...ne razumim se u BMW-e ali do sada me je savaka kocka 2.5 razocarala za svoje konje....
Ali isto tako bih ti dao duboki naklon da me ti ili netko skine s takvom 2.5 kockom karavanom jer predpostavlajam da ima vise Kg od obicne...
Do sada sam ih dosta skinuo...iako uvijek kazem da kocka s pravim vozacem ima najbrutalniji start,ali samo zato jer je RWD i to joj je ogromni plus...da je kojim slucajem FWD garantiram zivotom da nebi mogla stati na kraj niti jednom zdravom golfu 2 16v
ravnas se prema pogresnim i to nepisanim pravilima,136KS ali u 800kg tek MOZDA moze nesto kocki..
licno sam rusio OPC, TT tubo, astru C20xe i mnoge druge a primijetices da su puno jaci od nepisanih 136KS....
jesi vozio neki SR, jel znas svoje vrijeme?
ZELA GTI je napisao(la):Suki rejser:lol::lol:
Tako je,ima duja 16v oko 950 kg ali opet je laksa ,za drag nisu bitni samo goli konji a pootovo ne kubici,kubici mi najvise govore koliko je motor rasterecen i to je sve ali ks/kg ili ks /ton je puno bitniji, eto toliko relevantan da G-tech uredjaj priblizno mjeri konjazu auta iz podataka o kilazi i vremenu na 402,priblizno naravno jer ma milijun drugih faktora ali snaga/tezina je dokazano najbitniji faktor max ubrzanja.-Suki- je napisao(la):ravnas se prema pogresnim i to nepisanim pravilima,136KS ali u 800kg tek MOZDA moze nesto kocki..
GTI FAN je napisao(la):Kod dzina ja mislim da je pisao da je tzv 9A motor sa glavom od KR motora 1.8 a medju vagenovcima je poznato da je to dobitna kombinacija za nekih 160 ks, stock motor 9A koda ima 136 ks pa sam zato pisao da ima vise ks