-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Moram i ja doci u taj mostar na pistu...do sada me nije skinula ni jedna kocka 2.5...pa da probamo![]()
gle nece biti fora dobiti pijačarski auto ali ako isti dobije tebe to bude fora garantujem![]()
dzinn16v je napisao(la):-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Moram i ja doci u taj mostar na pistu...do sada me nije skinula ni jedna kocka 2.5...pa da probamo![]()
gle nece biti fora dobiti pijačarski auto ali ako isti dobije tebe to bude fora garantujem![]()
Gledaj...ajmo realno 2.5 sestak 170KS po nekom nepisanom pravilu nebi smio biti u konkurenciji sa 2.0 cetvrtakom 136KS...ne razumim se u BMW-e ali do sada me je savaka kocka 2.5 razocarala za svoje konje....
Ali isto tako bih ti dao duboki naklon da me ti ili netko skine s takvom 2.5 kockom karavanom jer predpostavlajam da ima vise Kg od obicne...
Do sada sam ih dosta skinuo...iako uvijek kazem da kocka s pravim vozacem ima najbrutalniji start,ali samo zato jer je RWD i to joj je ogromni plus...da je kojim slucajem FWD garantiram zivotom da nebi mogla stati na kraj niti jednom zdravom golfu 2 16v![]()
-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):-Suki- je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Moram i ja doci u taj mostar na pistu...do sada me nije skinula ni jedna kocka 2.5...pa da probamo![]()
Gledaj...ajmo realno 2.5 sestak 170KS po nekom nepisanom pravilu nebi smio biti u konkurenciji sa 2.0 cetvrtakom 136KS...ne razumim se u BMW-e ali do sada me je savaka kocka 2.5 razocarala za svoje konje....
Ali isto tako bih ti dao duboki naklon da me ti ili netko skine s takvom 2.5 kockom karavanom jer predpostavlajam da ima vise Kg od obicne...
Do sada sam ih dosta skinuo...iako uvijek kazem da kocka s pravim vozacem ima najbrutalniji start,ali samo zato jer je RWD i to joj je ogromni plus...da je kojim slucajem FWD garantiram zivotom da nebi mogla stati na kraj niti jednom zdravom golfu 2 16v![]()
ravnas se prema pogresnim i to nepisanim pravilima,136KS ali u 800kg tek MOZDA moze nesto kocki..
licno sam rusio OPC, TT tubo, astru C20xe i mnoge druge a primijetices da su puno jaci od nepisanih 136KS....
jesi vozio neki SR, jel znas svoje vrijeme?
ZELA GTI je napisao(la):Suki rejser:lol::lol:
Tako je,ima duja 16v oko 950 kg ali opet je laksa ,za drag nisu bitni samo goli konji a pootovo ne kubici,kubici mi najvise govore koliko je motor rasterecen i to je sve ali ks/kg ili ks /ton je puno bitniji, eto toliko relevantan da G-tech uredjaj priblizno mjeri konjazu auta iz podataka o kilazi i vremenu na 402,priblizno naravno jer ma milijun drugih faktora ali snaga/tezina je dokazano najbitniji faktor max ubrzanja.-Suki- je napisao(la):ravnas se prema pogresnim i to nepisanim pravilima,136KS ali u 800kg tek MOZDA moze nesto kocki..
GTI FAN je napisao(la):Kod dzina ja mislim da je pisao da je tzv 9A motor sa glavom od KR motora 1.8 a medju vagenovcima je poznato da je to dobitna kombinacija za nekih 160 ks, stock motor 9A koda ima 136 ks pa sam zato pisao da ima vise ks![]()