Sandra hvala na pozdravu za Neumce :icon_biggrin: ,dobro je bilo ,extra momci,extra pile ,dosta potezanja,evo i ja sam okinuo koju fotku u prolazu ali bio sam previse zauzet utrkivanjem,posebno borbom sa Goranovim Astrilakom :icon_biggrin: s obzirom da je Gocin G-tech inace portabl mjerni uredjaj koji se kaci u auto kao navigacija uredjaj bio jedno rijeme instaliran u moje auto ,bilo je odlicno
wade_ je napisao(la):
Ja sam mjerio u mom Golfu 2 KR olaksanom vise puta vrijeme,inace vise detalja o autu u garazi koju cu malo obnoviti,G-TECH je precizan na 402 kao Turska kremenjaca musketa u gadjanju na 100 metara :icon_biggrin: tako da su moja vremena varirala cijelu sekundu,prvu voznju mi je izmjerio 16.1,pa 15.2 najbolje vrijeme mog auta,u toj trci smo ja i Goranova Astra 2.0 16v koju malo ebu losi slickovi prosli u centimetar kroz cilj cak sam i pobjedio jednu voznju,zatim mi je izmjerio 15.3 pa 15.5 pa 16.3,uglavnom iako sam stalno vozio na maximumu vrijeme mi je izmedju 15.2 i 16.3 pa budi pametan,realno KR 139 ks, sa povadjenim sicevima sam vozio i nove prednje Nankang gume koje su se pokazale bolje od Goranovih ofucanih slickova
mozda i idem 15.6 ,npr pobijedio sam utrku protiv momka sa narandzastom vectrom 2.0 16v za jedno 2 duzine auta
ko zna.Vidjecemo 15 og i 16 og.Ja cu biti zadovoljan i mogucnosti pobjede u klasi 16 .Uglavnom gorila pista