Varaš se...ona kocka ide dosta dobro, u njoj je sad 2,5 24v:icon_biggrin:bmwscaner je napisao(la):neide ona kocka nista specijalno tako da... a 330d ako je chipnut ide zesce dobro i bolje od kocke sa standardnim m20 motorom. DAJTE SLIKE jbg nisam mogao doci danas obaveze me stiskle...
bolc je napisao(la):Varaš se...ona kocka ide dosta dobro, u njoj je sad 2,5 24v:icon_biggrin:bmwscaner je napisao(la):neide ona kocka nista specijalno tako da... a 330d ako je chipnut ide zesce dobro i bolje od kocke sa standardnim m20 motorom. DAJTE SLIKE jbg nisam mogao doci danas obaveze me stiskle...
bolc je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):neide ona kocka nista specijalno tako da... a 330d ako je chipnut ide zesce dobro i bolje od kocke sa standardnim m20 motorom. DAJTE SLIKE jbg nisam mogao doci danas obaveze me stiskle...
ova zelena kocka ide ko grom,u njoj je tek ubcen motor 2.5 24v s vanosom iz bmw e34,samo mu kratki dif. pa petu iskljuci na 195 i kapak,ali to nije sve moze ono jos malo samo da je drugi kardan,a i to ce uskoro rijesiti,coek je tek sklopio pa doso da vidi razliku od obicnog 2.5 12v kojeg je imao prije,i drasticno bolje ide po njegovim rijecima
bmwscaner je napisao(la):to je druga prica ako je m50 b25 unutra onda mora ici bolje prije dok je bio m20 b25 nije mogla meda kašikom
ArminM je napisao(la):extra vam je druzenje,svaka cast. Vama niko ne treba race organizirat, eto koliko vas ima mozete se extra zabavljat svaki vikend