sandy_mo je napisao(la):Stid me postavit sliku usporedbe visine mog i ovog bijelog Rocca
sandy_mo je napisao(la):Franki je napisao(la):Ko ovo na ledini pali gume :lol::lol:
Nebi on bio on da je ne zapali pa makar... dosli dole rucna mu slaba nemoze palit gume, a rodjendan slavi, pa je poludio, na kraju uzeo slepsajlu zavezo se za doticno drvo i palio xD
ZELA GTI je napisao(la):Ima li itko iz Neuma da smjesti 2 Mostarska i jednog Čapljnskog gariba u subotu večer?
Mi vas zauzvrat napijemo
lhasa_green_beast je napisao(la):Kako se zove momak sto voza onu kopiju ac schnitzera ? izgleda u njemu neka kenja od benzinca.
Nemam, samo to, crni se na slikama cini fin inace je u rasulunedim98 je napisao(la):Svidja mi se crni Bmw imasli jos slika od njega
Dzaba mu 3.0 kad lose idemk3_16v je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Kako se zove momak sto voza onu kopiju ac schnitzera ? izgleda u njemu neka kenja od benzinca.
druze bmw je 3.0 benzin
tibor987 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ima li itko iz Neuma da smjesti 2 Mostarska i jednog Čapljnskog gariba u subotu večer?
Mi vas zauzvrat napijemo
Potpis...Marka capljinca i mene u krevet, a Zelu mozete na krc :lol::lol::lol: i svima godra :lol::lol::lol: