ADO MOSTAR Član 06.01.2012 #542 Prvo treba provjerit kakvo je vrijeme ako bude kao danas vjetar neisplati se ici
DJ_M4rko Član 06.01.2012 #543 Vrjeme dobro cim nepada kisa znaci ide se Napokon bi trebalo biti fino raje za provoda na pisti
sandy_mo Član 06.01.2012 #545 Mi cemo se u 11 nac na energiju bude li puhalo idemo defile kroz grad i pit pice, bude li fino vrijeme idemo dole
Mi cemo se u 11 nac na energiju bude li puhalo idemo defile kroz grad i pit pice, bude li fino vrijeme idemo dole
DJ_M4rko Član 06.01.2012 #546 Stacemo mi koji smo malo iz daljeg zar nije bolje da se dog negdje a ne cas vamo cas tamo :/ ima logike nema ibre da postavlja cjevi
Stacemo mi koji smo malo iz daljeg zar nije bolje da se dog negdje a ne cas vamo cas tamo :/ ima logike nema ibre da postavlja cjevi
sandy_mo Član 06.01.2012 #547 Nisam ni ja iz centra grada ima i meni do grada 5-6 km, nemos svima ugodit, ko oce zna gdje smo
cnic_gsi Član 06.01.2012 #548 sandy_mo je napisao(la): Mi cemo se u 11 nac na energiju bude li puhalo idemo defile kroz grad i pit pice, bude li fino vrijeme idemo dole Kliknite za proširenje... Idemo idemo pun gassssssssss meni odgovara nadamo se da ce i coki povest onu crvenu sakaretinu muhahahaha
sandy_mo je napisao(la): Mi cemo se u 11 nac na energiju bude li puhalo idemo defile kroz grad i pit pice, bude li fino vrijeme idemo dole Kliknite za proširenje... Idemo idemo pun gassssssssss meni odgovara nadamo se da ce i coki povest onu crvenu sakaretinu muhahahaha
ZELA GTI Član 06.01.2012 #549 A gdje ćete zorom svaki put?:icon_question: Ja bih mogao, možda oko 2-3
DJ_M4rko Član 06.01.2012 #550 Mozda ipak bolje 1-2 ? ne u 11 ajde da se fino skontamo,vi meni niste jasni ljetos isli kad je bilo 65 stupnjeva sad vammalo vjetra smeta
Mozda ipak bolje 1-2 ? ne u 11 ajde da se fino skontamo,vi meni niste jasni ljetos isli kad je bilo 65 stupnjeva sad vammalo vjetra smeta
dadao_style Član 06.01.2012 #551 kralju pingvine da ostavis na pisti u ovo doba rezali bi vene znas koji je dole brisani prostor ubija bura
kralju pingvine da ostavis na pisti u ovo doba rezali bi vene znas koji je dole brisani prostor ubija bura
ZELA GTI Član 06.01.2012 #552 Dado nisi bio na zadnjih 10 skupova. Ni kada je bilo sunčano, kišovito, vjetrovito... Ne moraš biti hejter
Dado nisi bio na zadnjih 10 skupova. Ni kada je bilo sunčano, kišovito, vjetrovito... Ne moraš biti hejter
DJ_M4rko Član 06.01.2012 #553 haha radije bi se malo smrzno nego dozivio kao lani dehidraciju 4 puta zaredom i da moram skidat majicu i stavljat oko glave,i jos se vatra lozi :lol:
haha radije bi se malo smrzno nego dozivio kao lani dehidraciju 4 puta zaredom i da moram skidat majicu i stavljat oko glave,i jos se vatra lozi :lol:
ZELA GTI Član 06.01.2012 #554 Dobro je kada ti skineš majicu, ali kada je Tibor skine:icon_cry: buhahahha