zlajaaa je napisao(la):što si dinamit stavio, hoćeš da ubiješ suvozača:icon_confused::icon_confused::lol::lol:
Bravo 16v je napisao(la):Haha..gdje si nasao ovo uputstvo? P.S. posto sam ja sastavio uputstvo i stavio na jedan nas forum!
:lol: TNT samo vidis kakav je vakat dosao ovo je jedina zastitazlajaaa je napisao(la):što si dinamit stavio, hoćeš da ubiješ suvozača:icon_confused::icon_confused::lol::lol:
adi187 je napisao(la):Bravo 16v je napisao(la):Haha..gdje si nasao ovo uputstvo? P.S. posto sam ja sastavio uputstvo i stavio na jedan nas forum!
Daj link i kod mene ima gresku tako ga i kupio,naviko sam da gori mozda bi mi i nedostajala da je ugasena :icon_rolleyes::lol:
Ajd napiste jos par rijeci u temi uradi sam il ovdje ...
To sa ciscenjem konektora rijetko se rijesi vecinom valja rastavit sjediste kao i ovdje na slici da bi nesto napravio :icon_smile:
ma zaboravio brate fercera samo tako :lol:s1ck je napisao(la):sto sutis hinjo?! i jesil uspio napraviti?
fiatistkinja je napisao(la):kakav problem si imao sa servom? meni je cas radio, a cas u voznji otkazivao da sam jednom cak i jedva skrenula na krivini.
imam stila, 1.9 jtd...kod majstora vec 3 dana i nista mu ne moze. izgleda ce biti traziti polovni servo komplet, ali gdje? ima li neko neku ideju?