nema garanciju jbg frajer to dovlaci na veliko tako da......kvaliteta nije losa za te pare ma ugraditi cu ti djaba ba nije problem samo pozuri dok mi ispiti nisu poceli tada cu jbg manje slobodnog vremena imatipanajotis je napisao(la):ako ima garancija gdje si uzimao da se dogovorimo da mi ugradis kad se odlucim i posalji mi na PM koliko para?
vozam ga bez ratkapa nije lose majke mi :lol:adi187 je napisao(la):Imate i kod onog Dženija sa foruma iz Živinica xenona sutra ce meni jedne donijet pa cu slikat isto su solidni 100 KM a da on i garanciju 6 mjeseci ovak koga poznaje
Moze vam ponijet u sarajevo svake dvije sedmice dolazi na auto pijacu tamo ...
Usput ovaj ti fiat sav sa stilom
neg sta bi sa onim celicnim jesil stavio ratkape il onak vozas ?
kAcA je napisao(la):Uu dobro izgleda
Da slucajno ne bi narucio isto, naprijed ce ti trebati jedna ovakva (osigurac) i dvije one ubodne
Super ti sredjujes Stila, temeljno i s ukusom
ArminM je napisao(la):fino ovo sija,fkt velika razlika od ovih zutih odurnih,isto ja planiram sebi da uradim,pokusao sam neki dan na silu da skinem svjetlo sa krova,ali sam konto nesto cu slomit,pa sam ostavio dok me prodje skrlet
ArminM je napisao(la):fino ovo sija,fkt velika razlika od ovih zutih odurnih,isto ja planiram sebi da uradim,pokusao sam neki dan na silu da skinem svjetlo sa krova,ali sam konto nesto cu slomit,pa sam ostavio dok me prodje skrlet