Član
tibor987 je napisao(la):bulex je napisao(la):i bog vozi mercedes... kazhu.....
...n apijacu i sa pijace
Zezam se...drug fina mecka, dobre feluge, spustiti i oprat...mjera
hehehe natovari tebe i tvoju skodicu pa na jacapi
tibor987 je napisao(la):bulex je napisao(la):i bog vozi mercedes... kazhu.....
...n apijacu i sa pijace
Zezam se...drug fina mecka, dobre feluge, spustiti i oprat...mjera
Faya_M5 je napisao(la):aksham je napisao(la):poKle je napisao(la):zar ne znas?aksham je napisao(la):xenone vec ima a za stakla neznam jer su mu fabricki malo zatamnjena pa kako da ih ja jos zatamnjujem
pa sprejem, crnim !
to ti izgleda fakat profesionalac pa haj kad vec crnim sprejem farbas stakla daj citav forum nauci kako pa da se vise ne peglaju ljudi s folijama :icon_evil:
nemoj se odma ljutit, to je ba zajebancija...covjek se malo nasalio, nije mislio ozbiljno
Vernes_AMG je napisao(la):felge koje na tom autu savrseno stoje su AMG MONOBLOCK
to su ove felge LINK
motor jako pouzdan jedan od najboljih benzinaca sto je merc proizveo
a reci mi jesi li mu ti ugradjivao xenon i da li si mjenjao cijeli far ??
Vernes_AMG je napisao(la):hehe al ove su ti uzasno skupe , nadji ti neku repliku ovog modela , nema tih felgi koje bi mu bolje stajale , jos 18''
original AMG Monoblock 18'' polovan kosta 1000€ sa gumama a nove oko 1500€ , pa ti izaberi
a dobro je to ako je mjenjao cijeli far , jer bi imao problema kasnije .
IGY je napisao(la):ako ces ga sredzivat
stavi kakve 18-ke zakucaj ga u pod zatamni stakla, xenone, i nista vise ne diraj
CocaCola je napisao(la):Naidje se na te felge ponekad, i budu pojeftine po 800-1000KM...jer ljudi ne znaju pravu vrijednost ovih felgi, i neda im se cekat da naidje neko ko bas zna, koliko one vrijede...
Istina je da te felge ponajbolje stoje w202 C klasi..
Stavi jos slika, unutrasnjosti itd....felge pod hitno moras mjenjat...
Moja preporuka je, felge, malo ga spustit,ukoliko bude potrebno uz 18-ke..,ispolirat ga, i uz taj motor bi extra dobro dosao neki auspuh
e da jel automatik??ili