sky walker je napisao(la):@nermin suljagic hammera sam postavio mojih prvih 10 minuta na bht mislim da se vidi sta inace radim ( jedan od mojih radova sa autima )
@almir gr hvala za kompliment nisam bio u srebreniku to je mozda bila neka replica moga auta :lol:
@AnDel hvala drug. kod mercatora jeste bio moj golf
nenad je napisao(la):Ma Golf je odlican, sve kako treba
hvala prijatelju bogami i punto se cakli ono pravo dobro a i felge su mocne jos uz kombinaciju da je punto spusten perfekcija
trizex je napisao(la):fali ti nesto na ovom braniku naprijed, bas sam gledao nocas, moras popuniti one 3 velike rupe nekako, bsa djeluje kao da mu nedostaje dijelova....
almir_gr je napisao(la):Lijep golfac, jesi li mozda bio parkiran kod Trocadera u Srebreniku sad u subotu? Vidio sam jednog ista boja i isti branik naprijed!
sky walker je napisao(la):trizex je napisao(la):fali ti nesto na ovom braniku naprijed, bas sam gledao nocas, moras popuniti one 3 velike rupe nekako, bsa djeluje kao da mu nedostaje dijelova....
upravu si fale mrezice !!!!hahahah pokusat cu da objasnim ja vozim 70 kmh
kod tomine kafane jecmiste ,onda izleti macka ( haman zurila kod tome ) baci se ona pod auto i proleti kroz srednji otvor karambolke!!!
ostala je ziva i je,,,la mi srednju mrezicu pa ja izvadio i one bocne zbog snjega jer je i zimi spusten golf . kada bude ljepse vrijeme valja mi to i jos par sitnica odraditi.
sky walker je napisao(la):@ArminM hvala drug
@GreenDevil takodje hvala bogami i tvoj golf je bio odlican sjecas se na susretu kod piemonta
zbog tebe su morali ponovo da rade fasadu ahahahahaah
:lol::lol:
GreenDevil je napisao(la):sky walker je napisao(la):@ArminM hvala drug
@GreenDevil takodje hvala bogami i tvoj golf je bio odlican sjecas se na susretu kod piemonta
ma to je bila iluzija,moj Golf nije cadio :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sky walker je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):sky walker je napisao(la):@ArminM hvala drug
ma to je bila iluzija,moj Golf nije cadio :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
nije cadio eko 4 motor :lol: