Administrator
kako si je radio posto je i u mene takav slucaj isti moracu sebi raditiSredio svoju staru
kako si je radio posto je i u mene takav slucaj isti moracu sebi raditiSredio svoju staru
Ma nista specijalno skinuo onu kao gumu ocistio dobro alkoholom i presao sprejom, ja sam se zeznu sa sprejom uzeo sa ovom kao teksturom jer clan taaky je to radio i rekao mi da uzmem strukturalni za branike od firme colmax ja uzeo teksturalni. A ovaj strukturalni nema uopste granulacije.kako si je radio posto je i u mene takav slucaj isti moracu sebi raditi
Da strukturalni za branike pise na cepu goreZnaci da uzmem sebi colmax strukturalni sprej da je on bolji za ovo posto cu ja najverovatnij rucke sa sa unutrasnjih vrata isto skidati isti je slucaj i tuu
Hvala brate trudimo se heheMa nema dalje . Za pozeliti cvrkica samo dalje buraz
Kupio sam topranov karter 75KM me izasao u motorexu. Jeste sa senzorom s tim da sam skinuo senzor sa starog kartera.Koliko si platio karter?
I ovo je sa senzorom karter je li tako?
Trebo bi i ja kupit karter sa senzorom pa me zanima cijena
Hvala drug Ako Bog da bit ce radova preko zimedobar golf pravo bas sam maloprije s kolegom malo zagledo auto i svidjaju mi se planovi
Zamijenio 4 sinhrona, zamijenio saraf na polugi otkinuo se bio i jos je nesto zamijenio ali ne znam kako se zove sve a to me kostalo 250KMsamo nek se radi
mozes li reci sta si tacno radio u mjenjacu i je li bilo potrebe, i cijenu? jer i ja trebam nesto oko mjenjaca pa da vidim isplatil se