Deyo je napisao(la):Isprintaj što je HONEY napisao i odnesi majstoru :icon_biggrin: Ali bez ovog zadnjeg pasusa
Deyo je napisao(la):HONEY je napisao(la):Deyo je napisao(la):Isprintaj što je HONEY napisao i odnesi majstoru :icon_biggrin: Ali bez ovog zadnjeg pasusa
nesto sam krivo naveo?
Ma jok Eto Svetlana, ako HONEY ne zna šta je, ne zna niko (nije uvlakuša )
Svetlana je napisao(la):izvini ,al jel jos pricamo o mjenjaculegionar je napisao(la):A jel ti tvrdo kad guras ili samo ono dok upadne, izlazi li iz brzine lako, msilim da li kad ga pouces nazad u ler ili u drugu brzinu ide puno lakse???
joj stvarno se izvinjavam al sam se ismijala ko luda na ovaj post ,al si mi pomogao da nadem prave rijeci
mislim da mi je to **cudo sto ogranicava gdje koja** problem, a sila mi treba za rikverc najvise...
evo ovako; u prvu kad ubacujem treba mi i sila i to **cudo** kako ga ti nazva ne ogranici mi dobro,vec iz prve u drugu mogu njezno da prebacim i bez problema,iz druge u trecu takode ne treba sila,ali kad idem iz trece u drugu vec treba malo jace...(cetvrtu cu da koristim tek za godinu dana,pa mi za sada ne pravi problem )
LudoA je napisao(la):Sorry na OFFTOPICu, ali odavno nisam procitao napaljeniju temu :lol::lol::lol:
A da promijenis momka? ....mislim auto
isto je u oba slucaja...a nisam jos isla majstoru jer je nedelja,a sutra praznik,pa cu morat cekat do utorka,al javicu sta je bilo...:icon_smile:Oggy je napisao(la):A jel ti tesko salta dok je hladan ili i kad se ugrije? Jer ima veze zbog ulja u mjenjacu..i jesi li ista pokusala popraviti od gore navedenog..
LudoA je napisao(la):...ali odavno nisam procitao napaljeniju temu :lol::lol::lol:...
ma joj jos se patim...juce mjenjala nekakvu kuglu i popravljala kocnicu,danas mi pukla guma,ne smijem ni pomisliti sta me sutra ceka...a mjenjac ce morati pricekati jos malo:icon_rolleyes:HONEY je napisao(la):I, jesi li se slozila sa mjenjacem?