Član
Namjeravam da kupim Alfu MiTo sa 1.6 JTD m motorom sa 88kw 2009 godina. Interesuju me iskustva i misljenja u vezi ovog vozila.
Isto sto i ti u benzincu druze.Ja stvarno nikako ne mogu da svarim da svi lete na polovne dizele, sta vidite u tome?
Ja sam stvarno mozda bolestan, ali nikako da se izlijecim i skontam postojanje dizel motora i zelju ljudi da ga voze.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
S obzirom da alfa mito nudi jos uz ovaj motor samo 1.4 mpi vjeruj da mi se ovaj dizel cini kao bolji izbor.. Uvij3k sam za benzin plin ali kad u ovoj sasiji nema boljeg motora..Ja stvarno nikako ne mogu da svarim da svi lete na polovne dizele, sta vidite u tome?
Ja sam stvarno mozda bolestan, ali nikako da se izlijecim i skontam postojanje dizel motora i zelju ljudi da ga voze.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
To je to..a dobro realno kod talijana nemas nekih bas motora da bi odabrao benzinca.. jedino oni 1.4T mozda, a oni stari ts i jts u alfama nisu bas nesto.. ja pomalo gledam 156ice FL i izbor bi mi bio 1.9 ili 2.4 jtd tj. u toj generaciji mjet iako vise volim benzince
Ima fiat nekih benzinskih motorica al to je sve za gradske autice
Do 5500e imam da izdvojim za kupovinu auta u Njemackoj. Nasao sam ovu jednu 1.6 sa kako mi kazemo full opremom. Profilisana kozna sjedala navigacija itd itd.. pa cemo vidit sta i kako. Pored ovog auta bi gledao i bravo 2007-2009.Ima u miti 1.4 turbo samo zavisi kolko para imas. I svakako da je to bolji izbor od dizela, al posto zivimo u bosni, dobro je da ista imamo