Mercedes G300

Mercedes G300

Evo jedna nova slika kakvo je trenutno stanje auta.

CIMG1906.jpg
 
Član
svaka čast, super posao, ja sam jednom ubacio 220 cdi auto je zvijerka, možeš i ti a prolazi po 220 diesel radi jeftinije registracije, bar u hrvatskoj.
 
Malo da podignem temu da ne bude da ništa ne radim na autu, auto je zadnja dva dana u komori i farba se slike slede.
Još jedna novina je da sam izuzetno povoljno našao skoro na kompletan enterijer od W463 kupio ga i definitivno sam odustao od enterijera koji sam do sada radio on će najverovatnije biti prodat nekom entuzijasti koji će taj projekat da završi ja sam se ipak odlučio za originalne delove.
Znači kao što sam napisao slike slede za par dana kako se auto bude sklapao.
 
Kao što sam već napisao u jednom od ranijih postova nabavljen je enterijer od novije G class i sada se radi prilagođavanje da bi to sve moglo da se ugradi u moj auto na mestima kako to stoji kod W463.
Imam sreće što imam jedan auto kod prijatelja sa koga mogu da skidam tačne mere i pozicije sedišta i ostalih delova koje ugrađujem, mada da mi je neko rekao koliki posao me čeka ne bih mu verovao dok se sada nisam upustio u sve ovo.

CIMG2606.jpg


Ovde na slici drugar kod koga radimo na autu otklanja neke delove koji su nam smetali.

CIMG2607.jpg


Ovo je sanduk rađen po tačnim merama kao kod W463 na kojem se oslanja zadnja klupa sa prednjim nosačima.
 
Danas mi je stigao materijal za oblaganje unutrašnjeg dela auta kako bih prigušio zvukove koji se čuju izvan auta prilikom vožnje.

CIMG3024.jpg
 
Top