Porschefan je napisao(la):
erol_brcak je napisao(la):
Pa ti si p-fan onda skroz pristran covjek i kao takvim s tobom se uopce ne treba raspravljat. Tebi je Porsche i nista drugo ,podsjecas me malo na ortodoksne vw-ovce sa takvim stavom.
GTR je auto koje je napravilo ogroman bum svojim pojavljivanjem i nisi prvi obozavaoc neke prestizne marke kojem jako tesko pada kad mu jedno "japansko drugorazredno smece" dere mnogo skuplje dragulje nejgove obozavane marke.
GTR je ubica Porsche-a ,deal with it
Vodilja u razvoju mu i jest bio jedan Porsche i to Turbo,a to sto dere i GT3,pa negdje cak i GT2 to je samo plus,al svoju zadacu je ispunio,a to je ponizavanje Turbo-a,za mnogo nizu cijenu od istog.
Odakle sad ti bolan?
Riješili smo tu raspravu, ja volim i cijenim sve automobile, to nek ti je jasno. Porsche mi je samo najdraži među njima. Daj okani se tih komentara GTR je Porsche killer i slično. Zvuči previše djetinjasto. :icon_smile: . Evo ga opet počinje ono " moj tata je jači od tvog..."
Može biti 10000000 puta brži, ja bi opet odabrao 911. I gdje sam to naveo ijednom riječi da GTR nije brz ili brži, hajde navedi molim te...
I hajde sada više :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: j.ebeni
Ako još netko spomene GTR ili Porsche u ovoj temi ima MINUS od mene..... :icon_exclaim:
Ovo me iznerviralo i iznenadilo kad sam cuo od tebe:
Porsche je INSTITUCIJA, to zna cijeli svijet, jedino možda ti ne znaš. A Nissan je drugorazredno smeće sa jednim nusproduktom iz video igrice, bit će zaboravljen prije nego izađe novi ....
Drugorazredno SMECE,e jbg. "...bit ce zaboravljen...",e pa jbg,Nissan sa svojim GTR-ovima vec godinama pravi najbolju 4wd sasiju. U vrijeme kad se R32 pojavio sa i sad ,a tek u tadasne vrijeme tehnoloski naprednom Atessa - E-TS sasijom razorio je konkurenciju u motorsportu,nije dzabe nazvan Godzilla.
Citao sam u EVO-u kad su ga predstavili u rubrici "Rodjenje ikone" kako je bio toliko dobar da su ga zabranjivali na nekim natjecanjima ili mu dodavali hendikepe u obliku dodatne tezine,ne mogu se sad sjetiti kojim natjecanjima,ako je bas potrebno bacit cu se u listanje nekih 50-ak brojeva koje imam
Hocu samo reci da je malo je rec glupo nazvat smecem jedno tako kultno auto,ok,nema tradiciju i toliko dug period proizvodnje ko 911,ali opet ga nemas pravo nazivati smecem. Takve izjave ocekujem od onog forumasa sa nickom "Astra" ,al ne i od tebe kojeg sam stvarno smatrao velikim ljubiteljem automobilizma.