Član
Mogu ti sa sigurnošću saopštiti da je akceleracija 1.8 motora dosta bolja. To je svima jasnoJa cu sa svojim 2.0 d stati na crtu sa svakom 1.8 190kom haha
Mogu ti sa sigurnošću saopštiti da je akceleracija 1.8 motora dosta bolja. To je svima jasnoJa cu sa svojim 2.0 d stati na crtu sa svakom 1.8 190kom haha
Nisam ga vozio, vozio je moj kolega crvenog 1.8 ne znam koliko KS, nisam siguran da li je 100% ispravan bio ali moj 200d bi bar tog mercedesa pojeo. Nego druze moze neki kontakt da nekad poslikamo vozilice ?Mogu ti sa sigurnošću saopštiti da je akceleracija 1.8 motora dosta bolja. To je svima jasno
Posalji privateNisam ga vozio, vozio je moj kolega crvenog 1.8 ne znam koliko KS, nisam siguran da li je 100% ispravan bio ali moj 200d bi bar tog mercedesa pojeo. Nego druze moze neki kontakt da nekad poslikamo vozilice ?
Poslao.Posalji private
Realno, vidim razliku. Kupio sam ga u martu, zamjenjen motor u maju. A šta da se očekuje od motora sa najmanje kw od svih 'Beba'?!Ma realno spor je .Maha ti ces stat, i ostat za njim
Brzi je od tvog hajd stani na crtu pa vidi hahahahahahahah ne moze ti ni upalit a kamoli da se trkasMa realno spor je .Maha ti ces stat, i ostat za njim
Ma sta ces ocekivat,jedino sto ne trosi,nista drugo.Dok obidjes auto mozes kafu popit .Realno, vidim razliku. Kupio sam ga u martu, zamjenjen motor u maju. A šta da se očekuje od motora sa najmanje kw od svih 'Beba'?!
Dapače, ali je dobar kad ga malo zaletiš i nekako ga je uživancija voziti, ploviš laganini, gradska vožnja kod mene ionakoMa sta ces ocekivat,jedino sto ne trosi,nista drugo.Dok obidjes auto mozes kafu popit .