Kako je dobaar. Šta reći?Bila bi sva tri sa slike da nisam svog prodao
Pogledajte prilog 63388
Pocela me getriba zaj3bavati + prednji trap dobio lufta i trsim ga se... covjek ga odvukao u Austriju i reparacija trapa ga izasla 1100€. Bolje da sam se trsio na vrijemeKako je dobaar. Šta reći?
Aha, a majka mu stara kako toliko koštaPocela me getriba zaj3bavati + prednji trap dobio lufta i trsim ga se... covjek ga odvukao u Austriju i reparacija trapa ga izasla 1100€. Bolje da sam se trsio na vrijeme
126 je sto se tice trapova vrlo skup za odrzavati...Aha, a majka mu stara kako toliko košta
Jesi skopcao obrtaje ?OBAVIJEST!
ACHTUNG!
Merc više nije 1.8 nego 2.0. I to D
Ostao km-sat od benzinjare, samo majstor ubacio desni dio gdje su bili obrtaji i sat. Sad je samo sat tu. Ali ne radi kazaljka koliko jurim brzoJesi skopcao obrtaje ?
Ne radi jer je drugaciji pinjon sajle na mjenjacu. Nazoves trgomat na ilidzi i pitaj za sajlu km sata. Moras reci koliko je brzina. Ja sam bas jutros zvao i ima na stanju sajle od 4 i 5 brzina.. 25 i 50 KM..Ostao km-sat od benzinjare, samo majstor ubacio desni dio gdje su bili obrtaji i sat. Sad je samo sat tu. Ali ne radi kazaljka koliko jurim brzo
Ako ti je radio sat prije ne vidim razlog da sad ne radi ako si vec ostavio svoj mjenjac. Jedino da ti je sajla otisla, mozda ti cak ne valja ni taj novi srednji dio sata sto je ubacen..U mene je bio benzinac sa 4 brzine i ostavio sam mjenjač da se ne bacam u trošak dodatno, ali ovaj motor koji je sada u njemu je 2.0 d 53kw sa 5 brzina iz 1985. godine. Majstor kaže da mi nije sat dobar
Ja cu sa svojim 2.0 d stati na crtu sa svakom 1.8 190kom hahaSad si spor
Jesam poslije 1.8, ali ne da se deda samo kad se zaletiSad si spor