"Mečku" voze ambiciozni,"mazdu" konzervativni

"Mečku" voze ambiciozni,"mazdu" konzervativni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znate li da nije nimalo slučajno što se neko odluči za "mercedes", a neko za "opel" ili "pežo". Naravno, izbor automobila je najčešće uslovljen finansijskom situacijom, ali francuski psiholozi su zanemarili taj faktor i upustili se u dublju analizu vlasnika četvorotočkaša.

Mercedes - ambiciozan
Ponosno se šepuri iza volana svog ljubimca i trudi da bude zapažen. Na drumu je često arogantan prema drugim vozačima, a takav je i u privatnom životu, sklon je avanturi. Izrazito je ambiciozan, trudi se da uvek u svemu bude najbolji.

Sitroen - sanjar
Svojom udobnom lađom uživa da krstari drumovima, naročito živopisnim predelima. Još ako je u društvu voljene osobe, niko nije srećniji od njega. Mane su mu što je rasejan, lako daje obećanja, a ne ispunjava ih. Vrlo je duhovit, ali ponekad pretera u šalama pa deluje neozbiljno.

Mazda - konzervativac
Kvalitet mu je važniji od dizajna, potreban mu je automobil koji ga neće iznenada izneveriti, a po tom kriterijumu bira prijatelje i partnerke. Voli brzu vožnju ali se retko upušta u ovaj izazov. Važnije mu je da na odredište stigne bezbedno. U ljubavi nije sklon romantičnim izlivima nežnosti.

Pežo - romantičan
Iza volana nekog od ovih automobila verovatno ćete prvo zapaziti širok osmeh. Kada vlasnik izađe, primetićete besprekorni stil odevanja, frizuru i samopouzdanje u držanju. Ipak, to je samo fasada jer je u pitanju muškarac romantične duše i tananih osećanja, koji u svom ljubimcu večito traga za ženom svog života.

Audi - mrgud
Već na prvi pogled svima daje do znanja da se sa njim ne bi trebalo "kačiti". Najčešće je na visokim pozicijama u društvu i svim silama se trudi da to pokaže svima. Ne voli da se šali, ako je u pitanju mlađi muškarac okolini verovatno deluje suviše ozbiljno. Iza opasnog izgleda psiholozi vide nesigurnog muškarca koji svakodnevno vodi bitku sa svojim demonima, pišu "Novosti".

Alfa romeo - hvalisavac
Žene, automobili i provod su mu na prvom mestu liste prioriteta. Uvek je okružen lepim damama, izlazi na fensi mesta i nosi samo brendiranu garderobu. Njegova "mašina" uvek je besprekorno čista i "nabudžena", tako da pleni pažnjom gde god se pojavi.

Folksvagen - pouzdan
Muškarac koji vozi folksvagen kao da je zalutao u 21. vek. Ne voli nove trendove, sluša stare hitove u svojim kolima i nikad ne žuri na putu. Nije ambiciozan, pomalo je usporen, ali vrlo pouzdan kao partner i privržen porodici. Samo nužda može da ga natera da promeni automobil i lepšu polovinu.

Džip - avanturista
Ne plaši se izazova i u životu stalno teži promenama i avanturi. Izrazito je sportski tip jer je hiperaktivan, odgovara mu žena koja može da ga prati. Ne zna za kompromisna rešenja i toleranciju. Odsečan je i svađe najčešće rešava tako što što sedne u svoj džip i ode bez pozdrava u nepoznatom pravcu.
 

LSD

Član
uh uh sto mi se naklepase :icon_evil:
valja mijenjat auto pod hitno :lol::lol:
 
Član
Folksvagen - pouzdan
Muškarac koji vozi folksvagen kao da je zalutao u 21. vek. Ne voli nove trendove, sluša stare hitove u svojim kolima i nikad ne žuri na putu. Nije ambiciozan, pomalo je usporen, ali vrlo pouzdan kao partner i privržen porodici. Samo nužda može da ga natera da promeni automobil i lepšu polovinu

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
 
Član
FIAT - vozi skolovan , pametn pun para mladji lik koji ima treba ko blata hahhhaa voli brzu voznju dok na radiju svira FLOYD FLOYD FLOYD :cool:
 
Član
mozda nisu imali iskustva sa vozacima bmw, opel, nissan & co, ovi francuski psiholozi :lol:
 
Član
Seat - Ambiciozni avanturista besprijekorne tjelesne građe (sportske), na visokoj poziciji u društvu. Uvijek elegantno i atraktivno odjeven pojavom iznudjuje uzdahe okoline. Kako u izboru automobila tako i u nacinu zivota - perfekcionista.


hvala, hvala :D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top