vw_damir je napisao(la):Jedina dobra stvar je u tome da ce u 12 MCD-a koje planiraju otvorit u Bosni, posao dobiti odprilike oko 800 radnika
GOLF TZ je napisao(la):vw_damir je napisao(la):Jedina dobra stvar je u tome da ce u 12 MCD-a koje planiraju otvorit u Bosni, posao dobiti odprilike oko 800 radnika
otkud informacija da ce otvarati 12 ??
vw_damir je napisao(la):Jedina dobra stvar je u tome da ce u 12 MCD-a koje planiraju otvorit u Bosni, posao dobiti odprilike oko 800 radnika
serialgf je napisao(la):ovi sto govore za nase cevape.. Da uvedu neki standard za nase cevape jeo bih ih na svakom mjestu ,a ne ovako odem na 3 razlicita mjesta pojedem 3 razlicite porcije cevapa i uz to ne mogu da spavam po citavu noc jer me muci kiselina od aditiva i ne znam ti cega vec. Pozdravljam dolazak McDonaldsa jer ce ove nase hajvane manjak para u kasama natjerati da poboljsaju ponudu i vise povedu racuna o kvaliteti svojih proizvoda.
Zato su nam slovenci ukrali jelo.. tako ljudi napravili bukvalno standard i prijavili ga kao "njihovo tradicionalno jelo"serialgf je napisao(la):ovi sto govore za nase cevape.. Da uvedu neki standard za nase cevape jeo bih ih na svakom mjestu ,a ne ovako odem na 3 razlicita mjesta pojedem 3 razlicite porcije cevapa i uz to ne mogu da spavam po citavu noc jer me muci kiselina od aditiva i ne znam ti cega vec. Pozdravljam dolazak McDonaldsa jer ce ove nase hajvane manjak para u kasama natjerati da poboljsaju ponudu i vise povedu racuna o kvaliteti svojih proizvoda.