Član
erol_brcak je napisao(la):Swap u Hondama je pis of kejk, ne znam kako je sa Mazdama, al za Honde ti ja garantujem da nikad neces imat problema, drug u civica eg 1.5 svapo h22 mrcinu (2.2 vtec) bez problema, ok , bilo je rezanja i varenja, al kasnije kad se sve upakovala nikakvih problema vise nije bilo, vozi ga vec godinu dana.
Ne budalesaj ni ti sad, cuj pis of kejk a bilo rezanja i varenja, koji si ti kralj pa mozes ti ubaciti hondin motor i kod mene u fiata onda, isto pis of kejk, motor ko motor je najmanji problem, 3 , eventualno 4 nosaca rijesiti i motor je pod haubom da samo znas sta detalja i sitnica moze zafaliti kad prebacujes "samo motor" , bez kompletnog prednjeg kraja sjebao bi se, i koliko ti to para na kraju izbije iz dzepa, bljak......evo ti samo jedan primjer, nabavis samo motor jer ti je receno recimo da tvoj mjenjac pase....i naravno otkrijes da ne pase, uz drugi mjenjac sad idu i druge poluosovine, a cek, sad ne mogu ni tvoje glavcine, pa daj druge glavcine, usput i kocnice, amortizere i kuglu/lafetu jer je, naravno, druge dimenzije....a ko je spomenuo salt teblu? vuce to jedno za drugim samo tako....
I bas radi toga oggy, ako ces se drzati swap routine, toplo ti preporucam da nadjes cijeli prednji kraj od auta iz kojeg bi swapao, izuzev ako ti je bitno samo da motor upali, nebitno sto gori milion lampica na tabli, trosi boga oca, i tako to