Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Astrica dizelkica 2001 i ostalo sve ... jos 27 dana pa da je akobogda i provozam pa ako budem imao vremena preko godisnjeg mozda bude i kakvih prerada felge sigurno ostalo manje vise vise manje
Hehe hvala, ma dugo sam konto sta i koliko da ulazem na kraju krajeva treba mi to auto na 15 dana svako 4 mjeseca .... sto da mi puno para lezhi dzaba ... jes da me stari zezno.... ja mu poslo lovu i reko idi u Jelah tamo nadji sta, on posho i u Zivinicama vidi ovo kraj ceste i kupi i vrati se kuci ... ja htjeo vectru al et dobro je opet sreca pa je sa 2 vrata
sad kazem ja sam isho na vectru 1.6 16v ili 2.0 dti ... al starom mrsko bilo ici ... i et opet je dobro ....mozel se ovo chudo chipovat al nekim normalnim da nemoram nishta vishe dirat
Cuj u Jelah, pa sto ne rece covjece, mogo sam ti ja sve auto-kuce tu pregledat, poslikat i postat sta je u ponudi...
Al svejedno, extra ti je i ova astra, zelim ti puno prijedjenih kilometara sa njom i nek je sa srecom...