ne znam stvarno tibore kako to kod tebe djeluje. Recimo ja da nemam ASR-a, ne znam kako bi nekada vozio, kada su uslovi na putu otezavajuci, recimo cak i pregladak asfalt, tj potroseni asfalt od prije rata, kojeg u brckom ima na dosta mjesta. i gdje moje auto cak i u trecoj pa i cetvrtoj na stiskanje gasa proklizuje. Dakle i pri 80km/h proklizu tockovi, e sad tad ako proklizu,a da asr ne zaustavi, tesko je se snaci kad zabaci na takvim brzinama. Pogotovo kada se to iznenada desi, jer ne znam gdje je sve takav asfalt. Za mene licno to i nije problem, ali mi predstavlja problem kada nekome dam auto, pa cak i mom ocu. I zbog toga mi je drago sto imam ASR i ESP.
Sto se mene licno tice ja se i onako zezam, tj iskljucim sebi ASR i ESP, i igram se po krivinama.
Meni licno kada se ASR upali, oduzme gas, ali ukoliko drzim gas do kraja, on to brzo rijesi, dakle brzo padnu obrtaji,ali brzo se i podignu, vjerovatno zato sto drzim gas do kraja i sto je malo jace auto.
Ja licno, nebih nikada iskljucivao ASR i ESP, kao sto ti mislis...
Jedino dakle, kada vidis da moras negdje brzo izletiti i da si spreman da ti proklizuju tockovi i da mozes drzat vozilo na cesti, tada iskljuci ASR. Jer problem ce ti predstaviti recimo negdje u krivini u brdu, u drugoj, da ti proklizu tockovi! Sta ces tad, ako ti iznenada proklizu tockovi, a ti se tome nisi nadao...