Pozdrav svima,novi sam vamo na forumu pa da se ukratko predstavim i upitan jedno pitanje.
Imam 22 godine i iz Slavonskog Broda sam
Kupio sam jučer BMW 530d e60 2003 g automatski mjenjač.
Novi sam u svijetu automatika pa me zanima jedna stvar.
Odmah da napomenem ,nigdje nista ne škripi ne lupa itd sve se lagano prebacuje ,ali.!
Tijekom normalne vožnje kad auto mijenja iz 2. u 3. (Nekad zna i iz 3.u 4 )Brzinu dešava se često da mi na sekund vrati iz 3 brzine nazad u 2 i i ponovo vrati u 3. Napominjem da nisam dodatno stisko papucicu gasa, i cesta je u većini slučajeva ravna .
Znam da ce neki pitat zašto ne odem kod majstora itd itd , nedjelja je pa niko ne radi a dao sam 10k € za auto pa me kopka da li ke nešto do auta ili je to normalno
Mogu i poslati video ako bude potrebno..
Hvala unaprijed
Imam 22 godine i iz Slavonskog Broda sam
Kupio sam jučer BMW 530d e60 2003 g automatski mjenjač.
Novi sam u svijetu automatika pa me zanima jedna stvar.
Odmah da napomenem ,nigdje nista ne škripi ne lupa itd sve se lagano prebacuje ,ali.!
Tijekom normalne vožnje kad auto mijenja iz 2. u 3. (Nekad zna i iz 3.u 4 )Brzinu dešava se često da mi na sekund vrati iz 3 brzine nazad u 2 i i ponovo vrati u 3. Napominjem da nisam dodatno stisko papucicu gasa, i cesta je u većini slučajeva ravna .
Znam da ce neki pitat zašto ne odem kod majstora itd itd , nedjelja je pa niko ne radi a dao sam 10k € za auto pa me kopka da li ke nešto do auta ili je to normalno
Mogu i poslati video ako bude potrebno..
Hvala unaprijed