Shelby je napisao(la):ma lavlja kandza majka...ako ce ga drpit',moze ga samo slepom odvuci
nisam nikad cuo da je nekome "punulo" auto a da je imao lavlju...
Bravo 16v je napisao(la):Shelby je napisao(la):ma lavlja kandza majka...ako ce ga drpit',moze ga samo slepom odvuci
:lol::lol: Ja gledao volane otkinute na njima lavlja jos zakljucana stoji! :lol::lol: Lavlja je vec smijesna postala,bilo je davno na tv kada je uhapsena neka grupica sa pripremljenim "univerzalnim" volanom koji stave kad otikunu ovaj sa lavljom!![]()
I nakraju negdje zuris i sam sebe ubijes hehe zaboravis da si postavijo:lol::lol:Shelby je napisao(la):Bravo 16v je napisao(la):Shelby je napisao(la):ma lavlja kandza majka...ako ce ga drpit',moze ga samo slepom odvuci
:lol::lol: Ja gledao volane otkinute na njima lavlja jos zakljucana stoji! :lol::lol: Lavlja je vec smijesna postala,bilo je davno na tv kada je uhapsena neka grupica sa pripremljenim "univerzalnim" volanom koji stave kad otikunu ovaj sa lavljom!![]()
evo prvi put cujem,a jbli sve svoje sta nece sve smislit :icon_mad:
nista ljudi,kad parkirate auto,bodljikavu zicu razapet oko auta,postaviti koju nagaznu minu...u auto nekog kera bjesnog ubacit...i mirno spavat' :lol: